6. 6. 2016

Monthly Random

Kdyby se mě někdo zeptal, jaký je můj nejméně oblíbený měsíc, bez váhání bych odpověděla červen. Mám k tomu hned několik důvodů. Prvním je fakt, že začíná léto= horko. A zkuste se v těch vedrech soustředit ve škole. Další důvod mojí nenávisti k červnu také souvisí se školou. Je konec roku, což znamená , že všichni učitelé si najednou vzpomenou, že by nás asi za ten rok měli něco naučit. Takže se nás chystají jeden test za druhým a mně už z toho začíná docela hrabat. Tím jsme se dostali k poslednímu důvodu proč nemám ráda červen. Všechno kvete. A to pro alergiky, jako jsem já, znamená naprosté peklo. Každé ráno se budím oteklá, kýchám a oči mě neustále svědí. Ale ne všechno je na tomto měsíci hrozné. Některé věci mi přece jen dělají radost, takže si je musím vyfotit (jako správná bloggerka). A dneska vám tyhle fotky ukážu.


http://head-up-baby.blogspot.cz/2015/10/do-what-you-love-love-what-you-do.html#more

Za poslední dobu jsem toho docela dost přečetla. Nejvíc se mi líbila tahle knížka. Je to třetí díl série Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti. Je stejně dobrý jako dvě předešlé knížky a určitě stojí za přečtení. A omlouvám se, že na fotce není třetí díl, ale půjčila jsem ho kamarádce. 



Učení, učení, učení. Co víc říct. Docela by mě zajímalo, kdy se mi bude hodit znalost molekulové fyziky a termiky...



Na létě nejvíc miluju ovoce. A hlavně třešně. Je to moje nejoblíbenější ovoce (společně s borůvkami), takže je teď jím snad ke všemu. Hlavně do jogurtů a kaší jsou skvělé. 



Říkala jsem si, že mi v pokoji chybí nějaká rostlina. Takže jsem si pořídila tuhle krásnou levanduli. Hrozně mi připomíná léto a prázdniny, kterých už se vážně nemůžu dočkat. 



Taky jsem si hrozně oblíbila tuhle svíčku. Je z Bath and Bodyworks a naprosto dokonale voní!



Právě teď mám rozečteného Harryho Pottera. Já už jsem dřív všechny díly samozřejmě četla, ale od taťky jsem k narozeninám dostala nové krásně ilustrované vydání a řekla jsem si, že si ho přečtu znovu. Líbí se mi snad ještě víc, než když jsem ho četla poprvé.



Minulý víkend jsme měli mistrovství Čr. I když se nám vystoupení úplně moc nepovedlo, hrozně jsme si ho užili a vybojovali 3 místo!



Moje prakticky každodenní snídaně, pohanková kaše s ovocem, medem, oříšky a chia semínky. 



Jak už jsme psala v předchozím článku, snažím se jíst teď zdravě. A inspiraci na recepty čerpám třeba z téhle knížky Lahodně s Ellou. Je tam spousta skvělých receptů a fotek.


Doufám, že se vám dnešní článek líbil. I když je červen můj nejméně oblíbený měsíc, musím si v něm najít věci, které mám ráda a baví mě. A tak to má být. Musíme hledat ve špatném to dobré (moudro na konec nesmí chybět, přece). Přežijte úspěšně poslední týdny školy a užívejte si léta!


B.

8 komentářů:

  1. Jéé tieto random posty mám veľmi rada :) Krásne fotky :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. jéj, z tých čerešní sa mi hneď začali zbiehať slinky :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne fotky a super článok <33
    http://happythreee.blogspot.sk/2016/06/spring-outfit.html

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelý random post a mmmm, čerešne by mi hrozne chutili :O :) inak, nedáme vzájomné follow, ja som ti už dala, máš naozaj skvelý blog. Napíš mi prosím:)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelý random! Raňajky vyzerajú skvelo, sviečka je mega roztomilá a po HP ilustrovanom tiež pokukujem :).

    OdpovědětVymazat
  6. Takéto ,,kecacie,, články ma veľmi bavia, čiže super, taktiež krásne fotky. A ten Harry Potter...:33
    FIT FOR LIFE

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekné fotky! :) A tá sviečka :O :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. U každého článku máte fakt úžasné fotky, obdivuju lidi, co umí takhle fotit... mě se to nikdy tak nepovede a čím víc se snažím, tím je to horší :/ :D

    OdpovědětVymazat