2. 4. 2017

Spring outfit ideas

Konečně je tady jaro. Ne, že bych neměla ráda tlusté svetry, chlupaté šály a pohodlné mikiny, ale už jsem se opravdu nemohla dočkat, až si na sebe po dlouhé době budu moct vzít džínovku a sluneční brýle. A už to, že si nepřipadám jako lední medvěd, mi každý den zvedne náladu. S novým ročním obdobím tak přichází i nové outfity. Dneska se s vámi proto podělím o pár věcí, které bych si chtěla na jaro pořídit nebo se mi prostě jen líbí. (Radši nebudu používat slovo trendy, přece jen nejsem žádný odborník na módu. U mě to probíhá spíš takhle: vidím na Pinterestu - líbí se mi to - chci to.)

 http://head-up-baby.blogspot.cz/2016/12/me-at-age-18.html#more
 Džínovina. Ach jak originální, já vím. Ale džínové bundy prostě z módy jen tak lehce nevyjdou. Navíc bych potřebovala nějaké obyčejné džíny, vzhledem k tomu, že veškeré mé kalhoty mají barvu silného espressa.


Další mou láskou se staly výšivky na tričkách a košilích. Jedno takové tričko se mi dokonce podařilo vyrobit, ale rozhodně plánuji další. Plus nějakou košilí s květinovým vzorem bych rozhodně neodmítla.


Dodatek: vše výše uvedené ovšem oversized. Mě prostě nikdy neomrzí nosit příliš velká trička, košile nebo svetry. Pro mě prostě dokonalost sama. Co je navíc lepšího pro chladné jarní rána/večery než oversized mikina, do které se můžete krásně zachumlat?


Bohužel ještě žádný odznáček nevlastním, ale to hodlám určitě v nejbližší době změnit. Jen mi trochu vadí, že se u nás všude prodávají po sadách, a já bych si vždycky vzala tak dva z každého balíčku.

Co za outfity plánujete na jaro vy? Máte už za sebou první jarní nákupy? Stýská se vám po zimním vrstvení, nebo jste z jara taky tak nadšení?
T.

13 komentářů:

  1. Tak to je přesně moje gusto! :) Také miluju džínovinu, nejraději mám stejně svojí oversized džínku od Dieselu, kterou nosila moje mamka, když ji bylo tolik kolik mě. Kalhoty po ní a můžu vyrazit. ♥ Do výšivek jsem blázen už od dětství - teď to myslím tak, že už od dětství vyšívám a proto si chci koupit nějakou obyčejnou košili/triko a sama si na ně vyšít nějakou tu kytičku. :) A ten odznáček s kávou? To je totální must-have! :D
    Andrea Mokrejšová

    OdpovědětVymazat
  2. Tento rok mám pocit, že sa zo mňa stáva akýsi módny guru a čoraz viac a viac sa zaujímam o módu, dlhšie rozmýšľam nad tým, čo áno a čo nie a som neskutočne rada, že konečne svojmu miernemu módnemu cíteniu môžem dať voľnosť a nie chodiť rovno aj s posteľou, aby mi nebolo zima. Teším sa, ako konečne vytiahnem tmavomodrú semišovú sukňu ešte po babke, čierne kulotky, všemožné tenké a vzdušné materiály, oversized mikiny a tričká s krátkym rukávom a budem šťastná, že moje stylistické ja je šťastné a spokojné.

    Denim mi akoby zapadol do oka a nie a nie vypadnúť (a ja som spokojná, že teraz móda opäť otvára svoje brány voči "denim on denim" outfitom) - už len nájsť tie správne vintage kraťasky nad kolená a budem spokojná. Voči výšivkám som dosť skeptická, i keď je pravda, že po mojej premiére čo sa vyšívania týka mám názor skôr neutrálny, možno s trochu pozitívnym nádychom. A oversized veci - argh! - sú a vždy budú mojou láskou, k tomu - myslím - netreba žiaden komentár. Myslím, že v týchto módnych trendoch sa celkom zhodujeme! :)

    Suede Soul

    OdpovědětVymazat
  3. Absolutně zbožňuju všechno denimové, mám úchylku na džínové bundy, jenže už mám tři a snažím se do svého života zavést trochu minimalismu, takže budu asi muset trpět a žádnou další si nepořídím. A oversized věci taky miluju. Až si budu kupovat nějaký další svršek, bude minimálně o jednu velikost větší, než bude potřeba.

    BY CHANEL


    OdpovědětVymazat
  4. Ahhh tak teraz si sa mi úplne trafila do vkusu !! milujem oversized denimové bundy, tričká, svetre... všetko :D a za tú nášivku na tričku ťa celkom obdivujem, ja sa na to chystám už dlhšie ale celkom sa obávam výsledku, nakoľko som v takýchto veciach, no.. veľmi šikovná :D a ani za svet sa k tomu neviem dokopať. Super článok!
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  5. Ja osobne som jesenný a skôr zimný typ človeka, ale taká dovolenka pri mory je nádherné. Nemám rada teplo v meste. kde sú samé paneláky a všetko z betónu. Ale jar mám rada. Zistila som že môj šatník tvorí 90% čiernej a nejak sa mi ju cez jar a leto nechce nosiť, preto som si dala zákaz kupovania čiernej. A moc sa mi páčia odznaky ktoré si vybrala! Túto jar by som chcela určite skúsiť trend denim on denim, trošku sa ho bojím.

    MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  6. Ja milujem jar takisto! Apríl je môj mesiac, keďže mám aj narodeniny a začínajú kvitnúť stromy a kvety a všetko sa prebúdza, vonku je dlhšie svetlo a po dlhokánskej zime môžem zbaliť všetky tie hrubočízné kabáty.To je moje.♥ Na jar sa najviac teším na vyšívky, ale aj culottes, holé nohy aj ruky a tiež nesmú chýbať džínové bundy :)

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovědětVymazat
  7. Džínovina je džínovina, nejlepší a nestárnoucí kousek! ♥
    Těm nášivkám jsem nijak nepodlehla upřímně řečeno se mi ani moc nelíbí. Ale každý máme jiný styl - a to je dobře! :) No a oversize samozřejmě nesmí chybět, člověk se v tom cítí tak volně :)

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  8. Krásna inšpirácia! :) Milujem presne takéto veci :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. Ja hity tejto jari úplne milujem. Keďže mám v rádiu reláciu o móde, tak ich rozoberáme už niekoľko vydaní :) najviac sa mi páčia tie výšivky a odznaky :) A rifľovky sú nestarnúcou klasikou :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasný článek! naprosto se všemi tyto kousky souhlasím a naštěstí už mám většinu v šatníku :D :)

    -A- from thatismylifeandblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Jsem z jara nadšená a málem jsem si "cvrkla", když jsem si v pondělí vzala šaty - co stačí člověku ke štěstí.:D

    OdpovědětVymazat
  12. Zima mi nechybí! Těším se na jaro. Koupila jsem si dvoje nové džíny. Jinak se mi moc líbí tady u Tebe ta trička s nášivkami!

    OdpovědětVymazat
  13. Tak zima mi vůbec nechybí! :D Jsem třeba nejvíc nadšená z jara! <3 Já miluju na jaře nosit pastelové barvičky. Ať už žlutou, zelenou, tak i mojí oblíbenou starorůžovou! <3
    Super článek! <3 :)
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat