1. 2. 2016

Black.

Každý máme něco. Nějakou maličkost, podle které jsme jiní. Kvůli ní jsme ve skupině kamarádů ten jeden. A já vám dnes představím jednu ze svých (myslím z té kopy, co mám ještě v zásobě) zvláštností. Bude se to týkat určitého nápoje, oblečení, ale především barvy.

http://head-up-baby.blogspot.cz/2015/10/do-what-you-love-love-what-you-do.html#more

Když tohle čtete, tak už jste jistě pochopili, že se jedná o černou. Moji nejoblíbenější barvu. Dobře, tak jednu ze tří, ale i tak, znamená pro mě hodně! A ráda si to zdůvodňuji přesně tím, co mi teď pomalu chladne vedle počítače. Kávou. Jak jinak.


Deník Moleskine byl mým snem už dlouho a splnil se mi na Vánoce. A teď mi prosím vysvětlete - proč někdo (ehm ), touží po tom, mít v ruce naprosto jednoduchý, klasický diář? Ne, není to kvůli té nejroztomilejší kapsičce vzadu, spíš, že by tou barvou?


Další podoba téhle barvy, kterou miluju, je třeba makeup. Prostě jsem se (ano, pravé 90's dítě!) zamilovala do černých linek, tužek, řasenek atd. Co dodat, jednou budu mít sbírku!


A na řadě je elektronika. Například černý iPhone se mi prostě vždy bude líbit nejvíc! Nějaká starorůžová nebo zlatá? Nene! Černý design mi jednoduše připadá mnohem elegantnější, jednodušší, luxusnější.


A poslední bod bude muset být moje láska k černobílým fotografiím. Snad ani slovy nedokážu napsat, jak moc je zbožňuji a jak dlouho bych na ně vydržela koukat. Jak moc mi připomínají minulost, dobré chvíle, určitou atmosféru...Myslím, že ti, co taky propadli jejich kouzlu, mě naprosto chápou.

Tak to byl opět trošku jiný článek, o mně, o černé barvě (takže já + černá = moje duše?) a o tom, co mám ráda. A co charakterizuje vás? A nesmím zapomenout - krásný začátek týdne, pojďme udělat pondělí lepším!
Ahaha, neblbněte, kecám.
K.

11 komentářů:

  1. Musím povedať, že síce čierna nepatrí medzi moje naj farby, mám pomerne dosť veľa vecí v čiernej a podľa mňa je to top farba ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Černou mám taky ráda, vždycky všechno nejdříve nakoupím v černé a pak až v ostatních barvách :D
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju černou! Což ví i všichni okolo mě, protože to občas vypadá, že pro mě ani žádná jiná barva neexistuje.. černé oblečení, černý zápisník, černá propiska, černá kabelka? Ano prosím! A rozhodně si nemyslím, že bych měla nějakou černou duši, nebo se utápěla v depresích, jen mi přijde, že černá je tak chic, elegantní, v každé době moderní, bez zbytečných všemožných odstínů.. miluji ji pro její jednoduchost ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. čierna je niekedy pekná, občas mám chvíle, že noím len čiernu .. inokedy mi zas vadí a taak ale inak je elegantná to isto :))

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  5. Černá je jednoznačně taky moje nejoblíbenější barva.. A jde to na mě dost vidět, vlastně od začátku školního roku chodím jen v černé (a nehodlám na tom nic měnit!).. Jinak - odkud je ten úžasný hrníček?? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásny článok, mojou najobľúbenejšou sa stala za posledný rok powder pink a som ňou posadnutá, mám ju všade, rovnako ako ty:) Čierna je skvelá farba, dá sa kombinovať vždy a všade no a v neposlednom rade, nikdy neomrzí :)
    Lily of the Valley

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý článek, černouo miluji! Je nejlepší, hodí se ke mně, hodí se ke všemu oblečení a když mám něco barevného, tak jen proto, že to v černé neměli:-D Černá je top!!!
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím, že jsi zmínila věci, co jsou zrovna v černé tak nějak.. nejběžnější a nejoblíbenější u většiny lidí, jakápak zvláštnost :D

    OdpovědětVymazat
  9. tiež milujem čiernu, ale nemyslím si, že naše duše sú čierne. Je to farba ako každá iná, nie je vôbec smutná ani depresívna :))

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat