14. 2. 2016

My style goals

Většinou jste zvyklí spíš na wishlisty, ale já si pro vás tentokrát vymyslela něco jiného. V podstatě jsem také dala dohromady své vysněné kousky oblečení, ale spíš mi jde o celkový vzhled. Jakým směrem chci, aby se můj styl ubíral? Jak budu vypadat, až si to budu vykračovat do práce za pár let? A jaká barva bude u mě v (mém obřím) šatníku převládat? Přesně to všechno jsem shrnula do následujících slov a obrázků.
P.S. ano, všichni víme, že ta barva bude černá, dobře, chápu




Rozhodně u mě vítězí jednoduchost. Ať už jde o barevné kombinace nebo střihy. Naopak bych chtěla outfity zvýraznit hlavně doplňky, materiály nebo úpravou velikostí (oversized všechno, prosím). A takovým mým tajným (vcelku bolestným) snem do budoucnosti je, že chci chodit do práce každý den na podpatcích. Když už jsem taková dáma, tak ať to všichni vidí, že (ahah, tak mladá, tak vtipná).


A když už bych měla mluvit o nějakých kombinacích, pak by to na jistotu byly právě tyhle dvě barvy. Poslední dobou si čím dál víc zamilovávám proužky nebo kostky. Zvlášť v tomhle provedení. A občas nějaká ta šedá taky ničemu neuškodí. A lacláče na pohodový víkend jsou prostě něco jako formální pyžamo, to je jasné.

Další barva, do které se pomalu zamilovávám je béžová. A to zvlášť když ji objevím právě na svetrech nebo rolácích. A v kombinaci s černou koženou bundou a vysokými kozačkami? Proboha, ano.


A nakonec již zmiňovaný oversized styl a to, co je sním nejvíce spojené - pohodlnost. Chci nosit takové outfity, ve kterých se budu cítit dobře a zároveň pohodlně. To pro mě představují hlavně delší saka, kabáty, svetry a roztrhané džíny s obnošenými keckami. A nebo jeden velký, otrhaný vintage kabát.

Vytváření tohohle článku jsem si obzvlášť užila, už jen proto, že jsem si trošku pohrála s úpravou obrázků (co na to říkáte?). A taky proto, že jsem si zase trošku lépe uvědomila, co ráda nosím a jak to souvisí s tím, jaká chci jednou být.
K.

9 komentářů:

  1. Tenhle styl miluji a taky to mám jako goals! :) Miluji černou a bílou, klobouky, béžové lodičky, oversize, prostě všechno co obsahuje tento článek :) Moc se mi líbí tyhle články :) U mě je nejhorší to, že i když bych chtěla nosit něco tomu podobné, tak si to nikdy nekoupím, protože si těmi věcmi nejsem v obchodě úplně jistá, jestli mi sluší,.. :D :)
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  2. Môžem mať všetky tieto kúsky v skrini, prosím? ♥♥♥
    Ale tak snáď sa nám to obom jedného dňa splní :D
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat
  3. Mohla bych prosím, prosím taky jednou mít takový šatník? ♥ ..jen teda bez těch podpatků, s nimi se moc nekamarádím.. :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná inspirace, přesně tenhle styl mám ráda!

    NEPLECHA NA PLECHU

    OdpovědětVymazat
  5. Ta úprava je boží:) Máš nádherný styl a to s tou černou barvou naprosto chápu :D

    sweetcitruslemonade

    OdpovědětVymazat
  6. aj mne sa takýto štýl páči a dúfam, že toto oblečenie niekedy navlečiem na seba :D
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  7. Do posledního puntíků se mi to líbí - jak stylově, tak úpravou. Opravdu moc hezký!

    Lucka wwww.sleepy-cat.com

    OdpovědětVymazat