9. 10. 2016

Autumn bedroom

Chladná rána, dýně na každém rohu, vůně čaje a huňaté šály. Těchto pár slov naprosto shrnuje můj současný život a já si nemůžu stěžovat. Prostě i když toho mám hodně do školy nebo nemám úplně nejlepší náladu, stačí mi vzpomenout si, že je podzim a hned je mi líp. Navíc by to nebylo ono, kdybych si kousek podzimu nepřitáhla i k sobě do pokojíčku. Dokonce i to učení jde líp, když mi tu voní svíčky a čaj.

http://head-up-baby.blogspot.cz/2015/10/do-what-you-love-love-what-you-do.html#more


Nad stolem mi normálně visí obrázky a nějaké ty motivační citáty. Tentokrát jsem se rozhodla je vyměnit za fotky podzimu a hrozně se mi líbí, jak to vypadá. Dodává to mému pokoji tu správnou podzimní atmosféru.


V pátek ráno mi ve škole odpadly tři hodiny, a tak jsme se s kamarádkou rozhodly, zajít do My Food na něco dobrého. Do školy jsem se tak vracela s plným žaludkem a touhle úžasnou dýní, kterou jsem si po cestě koupila. (Nekomentuju fakt, že jsem chodila po škole celý den s dýní v batohu.)


Co by to bylo za podzim bez knížek? Většina knížek, které jsem si v poslední době půjčila, jsou o podzimu, a navíc i podzimně vypadají a už se nemůžu dočkat, až je všechny přečtu. (Trochu to pokulhává na faktu, že místo abych četla koukám na American Horror Story a Stranger Things. Ehm, káždý máme něco ne?)


Na podzim jsem si opravdu oblíbila tmavě červený lak na nehty a jen to, že si ho hezky vystavím, dodává pokoji trochu té podzimní atmosféry. Navíc na to, že jsem si nehty nelakovala už asi půl roku, to nedopadlo tak hrozně, jak jsem čekala.

Máte i vy nějaké podzimní dekorace? Jste z podzimu taky tak nadšení, nebo se už nemůžete dočkat, až bude zase teplo? Co plánujete na Halloween? 
T.

9 komentářů:

  1. Jeseň je jednoznačne najkrajšie a najlepšie obdobie roka. Stačí, že nachvíľu idem do prírody a hneď mám lepšiu náladu. Tie laky majú naozaj krásne farby! :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Jeseň je jednoznačne najkrajšie a najlepšie obdobie roka. Stačí, že nachvíľu idem do prírody a hneď mám lepšiu náladu. Tie laky majú naozaj krásne farby! :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím, na podzim taky vytahuji tmavě červené a hnědé laky na nehty. :)
    Jaké knížky s podzimní tématikou čteš, Teri?

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  4. Na můj vkus je občas počasí až moc nepřijetelné, ale jinak podzim a zima mají takové to své "kouzlo". Jak píšeš, tak je to správný čas na knížku či film a k tomu nějaký dobrý horký čaj. Ráda v tomto období používám rudé rtěnky a ta barva laku je skvělá! Co se týče Halloweenu, tak mě mrzí, že zrovna u nás se moc neslaví. Myslím, že tento svátek by mě hodně bavil. Třeba se najde čas a něco podniknu nebo si aspoň udělám nějakou hezkou masku. :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám ráda podzim jen v tom případě, že to není tenhle sychravý, studený a upršený. Mým favoritem je léto. Na druhou stranu venku oceňuju stánky s horkým punčem a doma zas pálení svíček, čajíčkování a sledování filmů. :-) Ten obrázek s jelenem je nádherný, moc mě zaujal.

    OdpovědětVymazat
  6. Chodit s dýní v batohu ve škole? Asi takhle nějak si představuju milovnici podzimu :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotografie!

    http://theheartissue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Krasne fotky v pokoji:) Caj a svicky jsou nejlepsi na podzim!:)

    Bridge Of Memories

    OdpovědětVymazat