11. 12. 2016

Christmas Baking

Je tu další neděle, a tak jsme si pro vás nachystaly druhé video. Tentokrát je to recept na vánoční sušenky/cookies, jakkoli tomu chcete říkat. Sice je to opravdu jednoduché, ale znovu nám jde hlavně o inspiraci. Recept už jsme měly dlouho napsaný z internetu a bohužel jsme zapomněly od koho. Takže si ho rozhodně nepřivlastňujeme! Tak snad se vám bude líbit, musíme uznat, že jsme se u filmování opravdu nasmály, i když stříhání videa už taková sranda nebyla - tentokrát to prostě zabralo trošku víc času. Ale my jsme s výsledkem spokojené, tak snad i vy!

http://head-up-baby.blogspot.cz/2015/10/do-what-you-love-love-what-you-do.html#more


Už jste pekli něco na Vánoce? Líbilo se vám video? A jak si užíváte blížící se Vánoce? 
P.S. Minule nám někdo v komentářích radil, ať zkusíme ostřit manuálně. Taky jsme si toho všimly a snažily jsme se polepšit, tak snad to bude lepší. :) A pokud nás chcete na YouTube sledovat, budeme jen rády. :)


Blogerky z Young, wild and free

6 komentářů:

  1. Video je krásně zpracované a cookies vypadají skvěle! Super ❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Super video! Mám jich taky několik takhle pečících natočených, ale nemám moc čas to střihat, takže tak, snad se k tomu brzy dostanu. Jinak se mi to video vážně líbí :-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. wow, tak ty se vám opravdu povedly! vypadají skvěle! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé video a parádní recept:) Já letos zkoušela jen klasické perníčky a linecké... Prostě klasiku:)

    BLKJOURNAL

    OdpovědětVymazat
  5. ja sama nepečiem, ale pre milovníkov tejto činnosti bolo video určite super nápomocné ;) výsledok vyzerá veľmi dobre :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. jeeej,to je super video :) krásne ste ich vyzdobili, hlavne sa mi páčia tie farebné polevy :) to som ešte nikdy nepoužila a je to super nápad :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat