21. 12. 2016

Me at age 18

 Před víc než týdnem jsem oslavila 18 narozeniny. Vůbec netuším jak se mi podařilo přežít skoro dvě desetiletí, vzhledem k tomu, že jsem schopná zakopnout o vlastní nohu, vylít u toho kafe, prohodit k tomu nějaký velmi špatný vtip a způsobit konec světa. Ale to se třeba časem zlepší. (Že ano?) Každopádně... Rozhodla jsem se sepsat o sobě pár věcí, které jsou teď součástí mého života, protože mi to přijde jako dobrý způsob jak zachytit nějaké ty vzpomínky a uchovat tak aspoň někde mé osmnáctileté já.

http://head-up-baby.blogspot.cz/2016/12/me-at-age-18.html#more
 Nejlepší čaj, který jsem za tento měsíc ochutnala. Prostě Vánoce v čajovém sáčku. Poslední dobou piju tolik čaje, že se to kafe v mých žilách pomalu mění v Earl grey.


Tuto písničku poslouchám skoro nonstop. Zamilovala jsem si ji na první poslech. A pak mi samozřejmě neustále hrají vánoční písničky.
Menší poznámka: neustále si zpívat všemožné vánoční písničky, když si pamatuji pouze refrén a neumím ani zpívat, je nejspíš sice neskutečně otravné, ale to mě přece nemůže zastavit.


Právě čtu knihu Half bad. Takový mix Harryho Pottera a Hunger games. Možná to zní divně, ale já si knížku užívám a z velké části taky proto, že jsem se konečně vůbec k tomu čtení dohrabala. 


Ani nechci vědět, kolik deníčků, sešitů a bloků jsem za těch 18 let spotřebovala. Tady jsou moje dva nejoblíbenější. Výběr barev asi taky nepřekvapí. Ehm... Některé věci se prostě nemění - stejně jako moje posedlost citáty, takže tady je ten, který mám v hlavě už asi měsíc:

Start now. Start where you are. 
Start with fear. Start with pain.
Start with doubt. Start with hands shaking.
Start with voice trembling 
but start.
Start and don't stop.
Start where you are, with what you have.
Just... Start.    


A já. Co dodat. Oversized svetr, který jsem ukradla si vypujčila od ségry, vánoční náušnice a snaha nějak umělecky zakrýt alespoň část obličeje.

No, tak to bylo pár drobností, které jsou právě teď součástí mého života. Možná nic vážného a zvláštního, ale jak je známo na maličkostech záleží nejvíc.
Snad se článek líbil, doufám, že si užíváte vánoční náladu, že už se neučíte a pouze odpočíváte. Trochu té vánočnosti (což je od teď nové slovo) najdete i v našem posledním videu, na které se můžete podívat tady.
T.

5 komentářů:

  1. Oneskorene všetko najlepšie! 18-ka je krásny vek, uži si ho:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  2. ten čajík musí byť dokonalý :) všetko najlepšie!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Opožděně všechno nejlepší.:)
    Ta písnička je nádherná.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám spotřebu bloků, deníků..atd Všechno nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný článek! Všechno nejlepší opožděně a Přeji krásné Vánoce!:-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat