5. 1. 2017

Winter Random

Článek jsem nepsala tak dlouho, že už snad ani nevím, jak se do dělá. No dobře, něco se zapomenout nedá. Třeba to, že v našich článcích se prakticky vždycky objevuje káva, knížky a huňatý svetr. A ani v tomto článku tomu nebude jinak. Abych vám řekla pravdu, naprosto postrádám jakoukoli inspiraci, ať už ve psaní nebo v čemkoli jiném. Takže jsem se opět spolehla na svůj foťák a vznikl z toho random z posledních pár týdnů. A samozřejmě nebude chybět ani pár fotek z Vánoc, které jsem si letos opravdu užila.

http://head-up-baby.blogspot.cz/2016/12/me-at-age-18.html#more

K Vánocům jsem dostala tohle krásné povlečení se sobíkama a tu nejhuňatější vánoční deku na světě. Takže teď svůj veškerý volný čas trávím čtením knížek zachumlaná v těchto dárcích. A samozřejmě s hrnkem kávy v ruce.


Jelikož jsem u nás doma jediná, která je schopna něco upéct, pár týdnů před Vánocemi jsem trávila v kuchyni u trouby. Vykrajovala jsem, slepovala a zdobila cukroví o sto šest.



Bez světýlek to zkrátka nejsou ty pravé Vánoce!


Žádná předsevzetí jsem si nedala. Vím, že to nemá smysl. Ale řekla jsem si, že po Vánocích by to chtělo nějaký detox. Takže jsem začala jíst hlavně zeleninu a ovoce. A hned se cítím líp. Už se mi z toho všeho sladkého a mastného dělalo zle. 


Začala jsem si užívat i dalších dárků, které jsem na Vánoce dostala. Třeba tuhle skvělou voňavku od Boucheron. Mám už několikátou lahvičku a pořád se mi neomrzela.


 Ježíšek se asi rozhodl, že nemám co na sebe a potřebovala bych nové oblečení, takže jsem dostala spoustu poukázek do obchodů, které jsem samozřejmě musela okamžitě využít. V H&M jsem si koupila tenhle bomber, do kterého jsem se naprosto zamilovala hned na první pohled. Měla jsem ale dilema, jestli si ho mám vůbec koupit. Trochu mě brzdil fakt, že bych měla doma už čtvrtý světle růžový bomber. Ale nakonec jsem si pro něj stejně šla a teď ho nosím pořád!


Počítám s tím, že vánoční stromeček u nás doma vydrží alespoň do dubna, protože já prostě nejsem schopna se ho vzdát. Tím by totiž skončily Vánoce. A to já přece nemůžu dopustit.

Doufám, že se vám dnešní článek líbil. Už jste nás začali sledovat na Instagramu? Ne? No tak to můžete napravit a hned s tím začít! Jmenujeme se tam Young, wild and free, takže šup šup, klikejte na sledovat! :)
B.

10 komentářů:

  1. tak ty si aká šikovná, keď si upiekla také úžasné koláčiky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. mňam tá miska s ovocím vyzerá super , a bundička je vlmei pekná ! :))

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
  3. Bezva článek a fotky, jinak jsem si taky začala říkat, že budu jíst maximum zeleniny a ovoce. Chutná mi to a aspoň se neláduju kdejakýma sračkama:-D
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Bomber je sice nááádherný, ale mě zajímá, odkud je ta úžasná mramorová věc pod ním! :D Jsem totiž naprostý maniak do mramoru O:) Skvělý post!

    BLOND SITE.CZ

    OdpovědětVymazat
  5. super fotky :) pod bomberom máš veľmi peknú košeľu ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Bombera je kráásna! :) aj ja si chcem kúpiť nejakú do ružova.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné fotky.. ta miska s ovocem vypadá krásně, po obědě si taky nějakou ovocnou s oříšky udělám :)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvele random fotky:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway o "Killin' It top", ktera bude koncit brzy! Budu rada kdyz se pridas:)
    GIVEAWAY ZDE

    Bridge of Memories

    OdpovědětVymazat