20. 6. 2015

Summer fashion essentials


Tenhle článek bude něčím zvláštní. Ptáte se proč? A co třeba proto, že dnes konečně nesedíme za obrazovkou každá sama, ale  jedna vedle druhé a vymýšlíme pro vás tento článek (a že to není zrovna sranda). Rozhodly jsme se, že se s vámi podělíme o oblečení, které nám v létě podle našeho názoru nesmí chybět v šatníku. Ať už jsou to boty, šaty nebo třeba hodinky, každá věc vám může pomoci udělat krásný letní den ještě hezčím.
http://head-up-baby.blogspot.cz/2015/06/summer-fashion-essentials.html#more


 
Ve spojení s létem nás jako první vždy napadnou šaty. Ať už jsou krátké, dlouhé, ozdobné nebo jenom černé, vždy vám v horkém letním dni pomůžou vytvořit jednoduchý, pohodlný a zároveň módní outfit. A protože my jsme každá jiná, vybraly jsme si také každá jiný styl. Terka si zvolila jednoduché, lehké a neutrální šaty - může je oživit barevnými doplňky a nic tím nezkazí. Bety se přiklonila k delším šatům. Ze všech tří jsou nejbarevnější a se zlatými doplňky by to byla skvělá kombinace. Kate si vybrala krajkované bílé šaty, které spíš vypadají jako tričko a sukně, ale díky tomu jsou originální  a upoutají pozornost.
 Jak si můžete všimnout, na pastelové barvy zrovna moc nejsme, ale i tak mohou tahle trička vypadat letně. Pruhované triko by se hodilo ke světlým šortkám a černé tričko s třásněmi je jako dělané pro letní festivaly (ne, že bychom na nějaké chodily...). No a nápis na posledním tričku mluví sám za sebe.
 A bez šortek by to taky nešlo. Ale my se nechceme nudit s obyčejnými modrými kraťasy, a tak jsme si každá znovu vybraly něco originálního. Kate se přiklonila k overalům - zvlášť ty černé se dají nosit jak na doma, tak je zkombinovat třeba i do města. Terka si zvolila normální světlé šortky, ale díry na boku je hned ozvláštní. A Bety si jako milovnice sukní musela vybrat právě tento styl - vypadají jako sukně, jsou pohodlné a vzdušné.

 A nesmíme zapomenout na doplňky. Barevné statement náhrdelníky se hodí k naší volbě černého a tmavého oblečení - hezky outfit oživí a hned se cítíme víc letně. Náramky a hodinky jsou pěkné ke všemu a zvláště tyhle jsou jako dělané na léto.
V létě budeme určitě hodně cestovat (už se těšíme na naše společné výlety), takže nám nesmí chybět pohodlné boty a doplňky. Černé sandálky si můžete vzít ke všemu a pruhované slip-on jsou originální a moderní. A posledním sandálkům prostě nemůžete říct ne. Batůžek snad nemusíme komentovat - a navíc by se skvěle hodil k těm hodinkám! Cestovní kabelka je praktická a roztomilá a před horkým sluníčkem nás ochrání tenhle slaměný klobouk.

Všechny věci pro tento článek (společně s inspirací) jsme našly na stránce značky Esprit. Překvapilo nás kolik věcí se nám líbilo - mají opravdu velký výběr. Takže, proč se pořád držet toho, co známe? Léto je ta správná doba pro zkoušení nových věcí - klidně i v módě!
Blogerky z Young, wild and free

12 komentářů:

  1. tie tričká sa mi páčia úplne! vždy mám problém v obchode nejaké nájsť, ale tieto sú naozaj krásne :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů, to jsou naprosto nádherné kousky! Myslím, že bych mohla mít asi každý jednotlivý kousek! :)) ..ok, až na ty dlouhé šaty, ty mi totiž vážně nesluší :D

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ja si kazdy rok oblibim nejaky kousek obleceni. Letos to budou najistotu kratasy :)

    http://curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  4. Ja osobne sa v lete prikláňam najviac k overalom, cítim sa v nich skvele a navyše nemusím hodinu stat pred skriňou a vyberať co si obliect :D skvelý članok! Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  5. Super věci, strašně se mi líbí to černé tričko s nápisem "be cool..atd" :D

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky!!! Jsem ráda, že jsem tě našla. Protože ti chci říct. že mám nový blog.

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Sandálky a overal! To nutně potřebuju:3

    OdpovědětVymazat
  8. Niektoré vecičky sa mi tam veľmi páčia <3

    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  9. super článek, muselo být zajímavé psát ho ve třech :D. ten overal i doplňky jsou úžasný <3

    giveaway; in another galaxy

    OdpovědětVymazat