22. 8. 2015

My desk tour.

Každý má tu jednu místnost v bytě/domě, kde tráví víc času než v ostatních pokojích. Pro většinu z nás je to nejspíš ložnice nebo kuchyň. Aneb místo, kde je počítač nebo jídlo (případně obojí). Já se přikláním k té první možnosti. Takže bedroom tour, říkáte si. Ne tak úplně. Neuvidíte totiž celý pokoj, ale pouze jednu část a to tu, kde mě najdete vždycky. A to stůl. Takže spíš něco jako desk tour nebo jak bych to nazvala. Nemá to nic dělat s tím, že zbytek ložnice je totální chaos.


Deníčky. Svíčka. Notebook. Nejpodstatnější věci, které prostě chybět nemůžou. Jinak svíčka a první tři horní deníčky jsou z Ikey. Jak jinak.
http://head-up-baby.blogspot.cz/2015/08/that-summer-feeling.html#more


Pokladničku z Anglie (překvapivě) mám už nevím jak dlouho. A sklenička, ve které mám zásadně propisky, co nepíšou, je od další svíčky. Yeey.


 Totoro. Ano je to jenom plyšák, já vím, ale jen se na něj podívám a hned je mi líp. Komu by neudělala radost chlupatá kulička. ... A pod ním moje tři poklady: Florence + the machine, Ed Sheeran a nově Fall out boy. ♥


Protože jsem člověk, co by neudržel stůl v pořádku ani týden, koupila jsem si tuhle průhlednou podložku. A pod ni samozřejmě dala všechny možné obrázky a fotky.


Polička sice úplně není stůl (na to byste sami nepřišli), ale neodmyslitelně k němu patří. Prostě další deníčky a dvě skleničky od ségry. Ta větší by měla být plná citátů (na každý den jeden). Jak vidíte, tak není. Na vině je Kate.

Modrý koutek aka zbytek poličky. A překvapivě další svíčky. Ty bonbony jsou naprosto dokonalý. Fakt nechápu, že jsem je ještě nesnědla.

Kde trávíte nejvíce času vy? Jak vypadá váš pokoj? Jaká věc na vašem stole nesmí chybět? Jaký druh svíček máte nejraději? 
Terka

14 komentářů:

  1. za mě je vítězem ultrarozkošný Totoro ♥ a pokladnička z Anglie? Už asi sto padesát let mám úplně tu samou :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek! A ta sklenička s těmi citáty je úžasná :)
    NÁŠ BLOG!!!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Telefonní budka a průhledná podložka jsou nejlepší. Můj stůl není zatím nic moc, pracuju na jeho přestavbě

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  4. Taky trávím nejvíc času u stolu, ale mám to tam mnohem úspornější, jen notebook a stojánky na tužky, protože všechno ostatní mám poschovávané v šuplíkách, krabicích a všude možně :D. U svíček žádné preference nemám, hlavnní je,, že to hezky voní a nebo dobře vypadá. Mám jich doma celou zásobu (ty z Ikey nesmí chybět) a kupuju si pořád další a vážně netuším, jestli se mi je někdy podaří všechny dodělat :D.
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký článek, hezky uspořádaný stůl :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  6. Tá dózička "telephone" je krásna ! :) a veľmi pekné to máš :)
    COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem v hlavě dost podobný článek:D Nejvíce času také trávím u stolu. Pak ještě v posteli ale zatím nemám zrekonstruovaný pokoj abych ho mohla nafotit a udělat room tour nebo něco takového...

    OdpovědětVymazat
  8. Jááj svíčky, ty bych mohla sama prodávat .. :D Ale obdivuju tvůj pořádek na stole, mě vydrží tak hodinu.. :D
    Moc se mi líbí plyšák a mořský koník ♥ :)
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
  9. ten plyšák je TAAAK roztomilý :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. S tými sviečkami som na tom podobne, tiež ich mám všade. :) Plýšák je roztomilý. ♥
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
  11. Toto je krásný článek, máš krásný pokoj :)!! Já miluji svíčky, sama nějaké mám v pokoji :)!! Plyšáka mám taky :) Já mám pokoj laděný do červena až bíla, ale ještě před rokem a něco jsem měla fialový, toto jsou totiž úžasné barvy všechno :) Kelímek na tužky mám taky, to musí být :)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Aký tam máš poriadok :O A celkovo strašne pekný stôl :3 Ja tam mám bordel- a síce zmes látok, gombíkov, zipsov, proste šicích vecí. A väčšinu času trávim na posteli, kde sa spolu s počítačom prevaľujem, hore dole a premýšľam, prečo si neupracem stôl :D

    OdpovědětVymazat