21. 2. 2016

Dubai Haul

Když jsem do Dubaje odlétala, můj kufr vážil 18 kilo. Když jsem se vracela, kufr vážil 31 kilo. Stydím se. Vážně se stydím. Trochu jsem zešílela. Ale moje mamka na tom byla ještě o něco hůř. Ona si koupila asi 7 párů bot. Ještě, že tam s náma nebyl táta. To by mě tam asi i s kufrem nechal nějakému šejkovi jako čtvrtou manželku. Když jsme přijeli musela jsem většinu věcí hned schovat, aby to neviděl. Ale myslím si, že jsem si koupila samé užitečné a potřebné (haha) věci. 
A v tomhle článku vám je (skoro, protože věcí je tolik, že by ten článek měl tak dva metry) všechny ukážu.


 Chtěla jsem si v Dubaji koupit nějaké tenisky, ale žádné mě nezaujaly. Objevila jsem tam ale tyhle skvělé boty od Skechers. Jsou to napůl tenisky, ale nemají tkaničky. Jsou neskutečně pohodlné a na výlety v létě budou perfektní.




 Dovezla jsem si spoustu body sprejů z Bath and Body works a VS. Taky jsem zašla do The Body Shop a tam jsem si koupila papájové tělové máslo. Neskutečně krásně voní!



Jak už jsem psala v článku o Dubaj, byla jsem si dát makrónku v Laduree. Tuhle taštičku nikdy nevyhodím!



V Dubaji se nejlépe nakupují boty. Mají jich tam spoustu, jsou krásné a nejsou ani moc drahé. Já jsem si koupila černé sandálky, které jsem už vážně na léto potřebovala a krásné slip on od Steve Madden. Tenhle baťůžek jsem koupila v obrovské slevě a na léto mi připadal naprosto ideální.



 Už dlouho jsem si chtěla koupit nějakou malou hezkou paletku, kterou bych mohla brát s sebou na cesty. A tahle od Too Faced všechny moje požadavky splňuje, takže jsem si ji koupila. A ve Forever 21 jsem našla tenhle krásný náhrdelník, který teď nosím pořád!



Tohle byl hlavní důvod, proč při zpáteční cestě mi kufr vážil o 15 kilo víc. Svíčky z Bath an Body works. Podotýkám, že tohle nejsou všechny. Ale ona na ně byla velká sleva 
(musím si to nějak odůvodnit ne?)



 Na téhle fotce nejde (překvapivě) o kávu ani o makrónky, ale o ty nejkrásnější sluchátka. Rose gold sluchátka? Ano, prosím! Jsou od Happy plugs. Na první pohled jsem se do nich zamilovala. Jsou opravdu kvalitní a zvuk z nich je dokonalý!

Doufám, že se vám dnešní článek líbil. Možná se divíte, proč jsem si nekoupila žádné oblečení. Ale koupila. A to docela hodně, jenže ho absolutně neumím fotit. Takže vám ho třeba ukážu v nějakém outfitu. Pořídila jsem si několik triček, dokonalou mikinu s New Yorkem, šaty, kalhoty... Ale oblečení mě tentokrát bohužel (nebo bohudík) nějak nezaujalo. Alespoň jsem neutratila další peníze. Protože to už by moje karta asi nevydržela. Ještě jsem se chtěla zeptat na jednu otázku. Byl někdo z vás v Dubaji? Docela by mě to zajímalo, takže mi určitě napište do komentářů. 

                                                                                                                                                               B.


7 komentářů:

  1. AAw tie sviečky, paletka a ruksak.. Dokonalé!! Ja som v Dubaji ešte nebola:( Ale určite by som moc moc chcela. Tak dúfam že raz:3

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  2. Všetko je krásne, sviečky slúchadlá, náhrdelník, ruksak... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten váhový rozdiel kufra, keď niekam idem a keď sa vraciam dobre poznám ! :D Skvelé vecičky si si nakúpila ! :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. S batůžkem a svíčkama si se mi trefila do noty. :)
    Každopádně výlet do Dubaje musel být úžasný! A rozhodně bych jím nepohrdla. :D
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
  5. v Dubaji som ešte nebola, ale musí to tam byť super :) krásny batoh
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  6. Já v Dubaji nebyla a ani mě moc neláká, na nákupy ráda létám do Londýna a k moři zase do Itálie, miluju místní atmosféru a prostě... Evropa je Evropa :-D :)

    OdpovědětVymazat