13. 3. 2016

What's new

Někdy mám pocit, že bych mohla svůj život rozdělit na hromadu menších částí. A každá by začínala větou "Ta doba, když jsem..." Pak už by pokračovaly rozdílně. A jedna z nich právě teď začíná. Mám pár novinek, se kterými se chci podělit. Některé jsou podstatnější a v některých se prostě jen vyskytuje slovo jídlo a taky káva.
Jo a taky sob.

http://head-up-baby.blogspot.cz/2015/10/do-what-you-love-love-what-you-do.html#more
Abych tak nějak zachovala svůj styl, začneme samozřejmě tím nejdůležitějším. Konečně mám doma svůj vysněný "kávovar"! A když jsem v Ikea uviděla i tenhle hrníček, tak jsem si v duchu představila přesně tuhle fotku a rychle ho popadla, abych si to třeba nerozmyslela.


Dále jsem se rozhodla, že budu nosit víc svoje brýle, protože se v nich cítím hrozně chytře a tumblr a no - už si asi klepete na čelo, že. Nejspíš to souvisí i s tím, že jsem začala zase trochu víc psát. Jak povídky, tak ehm...do časopisu. Ano, čtete správně, od ledna jsem redaktorka jednoho studentského časopisu! Až mi vyjde první číslo, dám vám vědět a třeba se vám taky dostane do ruky! :)


Svene, tohle jsou čtenáři našeho blogu. Milí čtenáři, tohle je můj nový (ne tak lidský) kamarád Sven. Seznamte se.


Další věc, která je charakteristická pro tohle moje "období" je tanec. Za týden máme soutěž - regiony. Ve formacích street dance. Ano, všichni máme nervy. Ano, všichni jsme po jarních prázdninách nonstop tréninků mrtví, ale užijeme si to naplno!


A je to tady znovu. Budu jíst zdravě. A jakmile se udělá hezčí počasí, vyrazím ven a budu běhat. Já vám nekecám, důkazem toho budou opět další Food Random články, uvidíte!


A poslední věc bude úplná maličkost. Nedávno jsem si zamilovala tenhle playlist na Spotify - Peaceful Piano. Jsou to jenom klavírní sklady, ale můj bože, jak jsou nádherný.

To je ve zkratce vše, co mě teď tak nějak doprovází, co se změnilo. A jaké věci jsou to u vás? Tančíte taky někdo? Napište mi to do komentářů a krásnou neděli plnou růžových jednorožců. 
K.

7 komentářů:

  1. Budu držet palce v tý soutěži!:) dokážu si dost dobře představit ty nervy.. Taky jsem tancovala street, ale bohužel jsme se stěhovali a já bych nestíhala tréninky:( .. Každopádně tanec miluju i bez toho! :)
    Jinak mě každé ráno doprovází playlist na Spotify. Ale ten můj, který jsem si udělala sama a nikomu ho nedám! :D
    A jediná zásadní vřc co sebu nás děje.. S přiltelem se budeme stěhovat. Takže mám teď plnou hlavu nápadů a představ! :)
    Michelle B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiši ani psát už neumím! :D
      *věc, co se u nás děje.. ;D

      Vymazat
  2. Ten "kávovar" je boží ♥ Zrovna včera jsme se s taťkou bavili (naučila jsem ho totiž pít kafe :D), že by jsme si něco takového pořídili a že by jsme investovali i do kvalitnější kávy. I s brýlemi to mám podobně :D Sice se domnívám, že bych potřebovala přidat dioptrie, ale bojím se toho :D Navíc se pod ně nemusím tolik líčit. Nemusím se vůbec líčit :3 Já tancovala street dance asi ve čtvrté/páté třídě a teď už se jen dívám. Dost mě ale chytl fitbox a pomalu (ale jistě) se z něj stává moje závislost.

    OdpovědětVymazat
  3. Těším se, až nám řekneš název časopisu, moc ráda bych si ho přečetla, jinak se také cítím v brýlích chytřejší:-D A ten kávovar je super!
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne fotky ! :) a teším sa na random food:)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Super článok, opäť! :) Teším sa na ďalší!

    sydneysleek

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek a moc pěkné fotky, máme stejný hrníček :D :))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat