1. 4. 2016

Spring Mood

Celý můj život je takový velký random. Poskládaný z různých okamžiků, někdy dobrých a někdy zase ne. A tyhle okamžiky se snažím nějak zachytit. Nejčastěji fotkami, jak už jste možná pochopili. A dneska vám pár takových okamžiků ze svého života za poslední měsíc ukážu. 


Snad nic mi nepřipomene jaro víc než tahle fotka. Na jaře miluju chodit na ovocné trhy, které u nás v Brně bývají na Zelňáku. Pokud pojedete do Brna, musíte se tam zastavit. Tohle místo má užasnou atmosféru. Takovou pravou brněnskou! Myslím si, že Brno je nejkrásnější na jaře.

Tohle je asi moje nejoblíbenější kavárna v Brně. Jmenuje se Panos. Je to sice spíš pekárna, ale kávu tam vaří dobrou a mají tam skvělé bagely a saláty.

 Doufám, že jste si užili Velikonoce. Mě tyhle svátky nikdy nějak moc nebraly, ale letos jsem si je moc užila. Byla jsem u babičky a tam jsme barvili vajíčka, pekli perníčky a beránka. 


 Pokud bydlíte v Brně (a nebo vlastně kdekoliv) zkuste někdy zvednout hlavu a podívat se nahoru. Uvědomíte si kolik je kolem vás krásných a zajímavých domů, které normálně vůbec nevnímáme. A to je škoda.

Nedávno jsem byla s kamarádkou v BurgerInn a můžu říct, že to byl nejlepší hamburger, který jsem kdy jedla! Určitě vám tohle bistro/restauraci můžu doporučit. Je to tam sice trošku dražší, ale jídlo za to rozhodně stojí.



Doufám, že se vám dnešní článek líbil. Omlouvám se, že byl krátký, ale poslední dobou toho mám moc a navíc na mě něco leze a pozítří jedu do Itálie, takže se musím uzdravit. Nemocná bych to tam asi nepřežila. Už se tam hrozně těším. Sice to bude hodně náročné, ale snad to nějak zvládnu. Držte mi palce!

B.

7 komentářů:

  1. Já se na jaro už hrozně moc těším :) Doufám, že ti bude brzy lépe a užiješ si Itálii! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné random jarní fotky ♥ Doufám, že bude ok a Itálii si užiješ :)


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Foto z trhů vypadá krásně! Do Brna se chystám příští sobotu, tak dám na tvé doporučení a jelikož burgery poslední dobou fakt můžu, tak vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bože, jak mě se po Brně stýská... Sice tam mám babičku s dědou ale navštěvujeme se minimálně. Doufám, že do konce května se tam ale ukážu a zajdu se mrknout na Špilas, Prýgl a i Zelňák ♥

    NATYSPACE

    OdpovědětVymazat
  5. Tá prvá fotka je úžasná! Presne tak si predstavujem jar. ♥ Ale aj fotky jedla vyzerajú skvele, hneď začnem byť hladná. :D
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
  6. pekný článok, uži si Taliansko a rýchlo vyzdrav :)
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat