5. 5. 2016

Favourite Fashion Trends

Móda je pro mě něco jako druh umění. Její pomocí můžu vyjádřit svoji náladu a pocity. Vlastně tím ukazuji, kdo jsem. I když nejsem vždycky od hlavy až k patě oblečená v tom nejstylovějším. Někdy si prostě vezmu kalhoty, svetr a jdu. Hlavně se v tom musím cítit dobře. Když si obleču něco, v čem se vůbec necítím, dokáže mi to zkazit celý den. Ale je pravda, že se často nechám inspirovat trendy. Ať už jsem je viděla v časopise nebo u nějaké bloggerky. A dneska vám pár trendů, které mě poslední dobou zaujali, ukážu. Některé z nich bych si asi na sebe nevzala, protože mi to přijde do školy moc a nebo bych se v nich necítila. To ale neznamená, že se mi nemůžou líbit.

http://head-up-baby.blogspot.cz/2015/10/do-what-you-love-love-what-you-do.html#more

Kožená bunda není samozřejmě nový trend, je to naprostá klasika. A já ji nosím hrozně ráda. Až už v létě nebo na podzim. Je skvělá k šatům i sukním a dokáže oživit celý outfit. 
Nedávno jsem si koupila Nike Rocherun a jsem z nich naprosto nadšená. Jsou neskutečně pohodlné a zároveň stylové, takže jsem si musela koupit ještě jedny. A navíc pokud máte menší nohu než 40, nejsou ani tak moc drahé.


I když moc na kalhoty nejsem, hrozně se mi líbí roztrhané rifle. Asi bych si je na sebe nevzala, ale na ostatních vypadají skvěle. 
Tuhle kabelku od Céline už jste určitě v nějakém modním časopise viděli. Mně se tenhle typ kabelek líbí a nějakou podobnou bych si chtěla koupit. 
Poslední dobou se mi začaly líbit minimalistické doplňky. A hlavně zlaté. Přitom jsem nikdy neměla zlato moc ráda, ale teď mi připadá mnohem elegantnější. Líbí se mi takové ty vrstvené náhrdelníky a spousta prstýnků. 


Hrozně se mi začala líbit trička se šněrováním vpředu. Nedávno jsem si ho koupila a už se těším až si ho vezmu na sebe. Ale má teda rozhodně menší výstřih než tohle. 
Skvělé mi přijdou tyhle přehozy/bundy (nebo jak to nazvat). Mám jeden khaki a tmavě modrý a nosím je skoro pořád.

Miluju všechno na čem je mramor. Ať je to nábytek, boty, oblečení nebo třeba kabelka. Nejvíc se mi líbí v kombinaci s rose gold nebo bílou barvou. 
Když přichází jaro, vždycky vytáhnu džínovou bundu. Hrozně ráda ji nosím se sukní nebo ji přehodím přes šaty. 

Doufám, že se vám dnešní článek líbil a inspiroval vás. Jaké trendy vás za poslední dobu zaujaly? A řídíte se vůbec, tím co se právě nosí? Mějte se krásně a užívejte si jara!

B.



11 komentářů:

  1. Já osobně nedám dopustit na džínovou bundu, je lehká, skladná, vypadá skvěle a jde naprosto ke všemu ♥ Poslední rok obdivuji boho styl, nosila bych ho klidně pořád. Ale dosti mě omezuje má postava a sebevědomí...navíc v českých obchodech toho bohužel není tolik. Tak snad v USA na něco narazím :) Z tvých věcí : samozřejmě kožená bunda...klasika nadevše! A roztrhané džíny, bohužel, zatím jsem nenarazila na ty, které by se mi opravdu líbily a byla bych přesvědčená, že v nich nevypadám tak špatně :D
    -Eva
    Rainbow Journeys

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelý článok a tieto inšpirácie milujem ! :) Poslednou dobou ma zaujali najviac bombery a určite mramorový štýl :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. krásne trendy, s veľa vecami s tebou súhlasím :) Rocheruny sa aj mne neskutočne páčia, ale mne je proste ľúto dať toľko peňazí za obyčajné tenisky :D

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Ja už som týmto kúskom úplne podľahla a nejaké už aj vlastním :) A niektoré ešte len stále hľadám alebo šetrím na ne peniaze :DD
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Kožená bunda je rozhodne môj obľúbený fashion trend. A kabelka od Céline je moja vysnená,, tak dúfam, že ju jedného dňa budem mať :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tímto článkem jako bys mluvila za mě! Všechny zmíněné trendy zaujaly i mě :)

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju věechno se vzorem mramoru!!

    www.italianfashionpasta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ty Nike, do těch jsem se zamilovala <3

    OdpovědětVymazat
  9. Všechno, co jsi napsala, se mi taky líbí! <3

    OdpovědětVymazat