22. 6. 2016

Pieces of my life

Jako vždy bude tenhle článek složený z věcí, které naplňovaly moje poslední dny. Ale ne tak docela. Kdyby vám měla být odhalena celá pravda, viděli byste hlavně sešity, učebnice, mě jak usínám na lavici... Tohle vám ale říkám jenom proto, že dneska je tomu konečně konec! Do vysvědčení zbývá sice ještě týden, ale já dneska napsala poslední písemku (a to prosím z matematiky!) a jsem volná. Před sebou mám už jenom samé super zážitky, spoustu kávy, jídla, čtení, plavání... Všechno, co vás napadne při slově léto (ehm, ano, taky seriály tam mají své čestné místo). A spoustu článků pro vás, samozřejmě.

http://head-up-baby.blogspot.cz/2015/10/do-what-you-love-love-what-you-do.html#more
Jedna z takových víc důležitých věcí, která mi dělala poslední dobou společnost, je zdravé jídlo. Nedržím nějakou dietu ani jsem nedělala obrovský průzkum toho, co je pro mě špatné. Prostě jen pokaždé, když mám šanci si vybrat něco zdravějšího nebo něco nezdravého nejíst, udělám to tak.
Skoro vždycky, hm.



Taky mě nedávno přepadla touha všechno přestavět a změnit. Vzhledem k tomu, že nábytek v mém pokoji je postavený tak, že už jinak být nemůže, musela jsem se spokojit se svou poličkou.


 Tuhle knížku už jsem četla (stejně jako několikrát viděla úžasně zpracovaný film), ale jen v češtině. A protože mi to přišlo jako ideální letní čtení, rozhodla jsem se i pro anglickou verzi. Ano, právě se zamilovávám do Itálie a bojuju s nutkáním začít se učit další jazyk...


Marks and Spencer prostě ví, jak udělat radost jen tím, že prodává tohle! Promiňte, právě jsem zapomněla jak se těmhle bochánkům říká, takže...jakmile si vzpomenu, dám vědět. Nějak.


Učení ale nebylo to jediné, co vyplňovalo můj čas. Měla jsem šanci se přes fotokroužek, kam chodím, dostat do továrny Vlněna, která je právě v procesu bourání. A na jízdu výtahem, na kterém je napsáno, že neslouží na přepravu osob (a když už, tak max 4) s tím, že nás tam bylo 12, opravdu nezapomenu.






Vážně nevím, co dodat, myslím, že fotky mluví, jako vždy za vše.  


Taky jsem zrovna v procesu dělání závěrečné práce do výtvarky. V mém případě série fotek na analog - splněný sen!




Nakonec jsem se vám ještě rozhodla ukázat, jak krásně ozdobený balkon teď máme. Babička zapracovala a já už se těším na letní snídaně ještě v ranním chládku!

Hrozně se omlouvám, že je článek možná trošku horší než obvykle, ale opravdu melu z posledního, už mi to nemyslí a potřebuju prostě na chvíli vypnout. 
P.S. děkujeme za 10 odběrů na našem Youtube kanálu, na který vlastně ani nepřidáváme, jste nejlepší
P.P.S. neměly bychom dostat nějaký Youtube Play Button?
P.P.P.S. dělám si srandu, fakt
K.

6 komentářů:

  1. Fotky jsou krásné a gratuluji k napsání posledního testu a k ukončení dalšího ročníku :) Závidím, že zvládáš dávat přednost zdravému jídlu, já jsem sice hubeňour, ale ráda bych jedla zdravě a moc se mi to nedaří :D
    Jinak kdyby jste holky chtěly ke mně nakouknout, budu moooc ráda, založila jsem si nový (asi stý :D) blog.
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  2. podľa mňa úplne super článok a rada som si ho prečítala (asi preto že máš pekné fotky :D ) držím palce, aby sa prázky začali tak ako si praješ a s množstvom dobrých fotiek :*

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  3. úžasný článek :D máš fakt krásný fotky a myšlenky vlastně je to celý krásný :D odběr jsem dala asi 5 dní zpátky :D a gratuluji

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne fotky :) Preži ešte posledný týždeň a budeš mať konečne voľno :) Ten koláčik z M&S vyzerá naozaj úžasne ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásné fotky!:) Jinak gratuluji k uzavření známek, užívej si volno!:)
    http://letseatmg.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Jůů, tak to je super, že už máš konečně od školy volno, zasloužíš si ho! :) Fotky jsou jako vždy krásné a těším se na další články :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat