10. 8. 2016

Summer Day

Jak jsme slíbily - připravily jsme si pro vás další video a tentokrát bude hlavně o jídle! Je ze dne, kdy jsme si vyrobily svůj vlastní mini piknik, šly do města, na limonádu a zdravou zmrzlinu - prostě kopa inspirace.


http://head-up-baby.blogspot.cz/2015/10/do-what-you-love-love-what-you-do.html#more

 Doufáme, že se vám bude video líbit - hrozně nás to totiž baví, ale bohužel je na to potřeba hodně času, protože máme jenom jeden foťák, na který se dá natáčet a jen jeden počítač s potřebným programem. Takže je to prostě složitější. Ale budeme se snažit natáčet víc, i když to samozřejmě záleží hlavně na vás - dejte vědět, jestli chcete víc takových výtvorů nebo máme raději zůstat u článků. :)




Betty, Kačka a Terka 

9 komentářů:

  1. Určite vo videách pokračujte, ale nezabudnite ani na články, hh. Ja som nedávno nad videom tiež rozmýšľala, no zrealizovať je to o niečo ťažšie než vymyslieť. Každopádne, pikniky sú super, tiež som bola pred pár dňami na jednom s mojou kamarátkou a veľmi sme si to užili. Akurát nám chýbal drevený košík, kockovaná deka a retro bodkované šaty. :D
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
  2. Z videa vyzařuje taková letní pohoda! :) Vážně super to je! ♥

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. všetko jedlo vyzerá krásne, hneď by som si dala zo všetkého :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. This is so inspiring! I love the post:)

    irenethayer.com

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmo podarené video, taký štýlový piknik so všetkým, čo k tomu patrí. Chystala som sa aj ja, ale počasie mi akosi neprialo.

    OdpovědětVymazat
  6. awesome post!
    https://www.youtube.com/watch?v=3irhl9S4Hi4

    OdpovědětVymazat