8. 9. 2016

Fashion favourites - Fall

I když jde proti mně počasí, čas i spousta lidí, tak se nevzdám. Já si ten podzim prostě přivolám. Budu o něm mluvit tak dlouho, dokud se nenaštve a nepřijde si to se mnou vyřídit.
A o čem přesně to dnes bude? Podělím se s vámi o módní trendy, které jsem si zamilovala a nemůžu se dočkat, až je uvidím na sobě nebo na ostatních kolem sebe. Chci říct. Až bude konečně ten podzim.

http://head-up-baby.blogspot.cz/2015/10/do-what-you-love-love-what-you-do.html#more
Tmavě modrá/navy, jak chcete. Je to nejlepší kamarádka černé, tudíž i u mě je samozřejmě vítaná. S otevřenou náručí. Ať už v podobě kabelky, sukní, kabátů nebo triček. Hrozně se mi líbí v kombinaci s klasickými džínami nebo s béžovou. 



Pokud další trend trochu zobecním, tak můžu s klidem prohlásit, že je tu s námi už dlouho - oversized. U mě zvítězily bundy. Teď jsou zrovna nejvíce chtěné bombery, ale já beru vše. Džínovou, koženou, látkovou, s kožíškem. A pokud vypadá, že je stará alespoň jednu generaci zpátky, tak je to terpve to pravé.


Další trend možná nebude úplně pro všechny. Jedná se o (teď už slavné) slip dress. Sama musím uznat, že některé kombinace mě skoro nutí tyhle jednoduché šaty nenávidět, ale u většiny to má spíš opačný účinek. Jen s kabátem tohle "pyžamo" vypadá úplně jinak. A pokud přes něj hodíte svetr? Ještě lepší. I zkrácená verze v podobě tílka vypadá skvěle, třeba s highwaisted kalhotami.


Zakončím to tím, co je pro mě tzv. all time favourite. Minimalismus. Přesně tohle slovo bude jednou vystihovat můj styl. Snad. Miluju, jak stačí zkombinovat pár klasických nestárnoucích kousků a vypadáte naprosto upraveně a elegantně. Kdo to má stejně, naprosto mě chápe.

To je pro tento článek vše. Máte to někdo stejně? Popřípadě, co na nadcházející sezóně milujete nejvíce vy?
K.

14 komentářů:

  1. Skvělé tipy! :) Až na slip dress (ani jsem nevěděla, že se tomu tak říká :D) jsi se přesně tredila i do mého vkusu :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný favoriti!♥ Bomberu by som veľmi chcela aj ja, ale zatiaľ to ponechám tak, pretože mám ešte čiernu koženku:D
    Orlling

    OdpovědětVymazat
  3. minimalizmus ma hrozne láka, no na druhej strane neviem, či by som sa v ňom cítila úplne 100% :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Super článok ! :) Moje najobľúbenejšie obdobie je práve jeseň. Samozrejme, keď je pekná. :) Presne tieto trendy ja môžem a ešte sa teším ako zase vytiahnem moje klobúky a pončo :3
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Dokonalá inspirace! Hrozně se těším na podzimní módu :)

    http://marketafrank.com

    OdpovědětVymazat
  6. Minimalizmus je láska a ja sa ním teraz budem musieť aj riadiť, keďže život na výške je ťažký, nebudem môcť nič kupovať a tak aj môj šatník bude vyzerať minimalisticky :D Škoda, brala by som všetko, čo si uviedla!

    OdpovědětVymazat
  7. najviac zo všetkého spomenutého sa mi páčia slip dress (až na to, že až teraz počujem prvýkrát ten názov #shame), chcela som si ich kúpiť v lete, ale nenašla som žiadne vhodné v dobrej cene. keď na také narazím, nebudem váhať, v jednoduchosti je krása! minimalizmus aj oversized veci sú tiež moje a rozhodne ma tie trendy neopustia (aj keď už prestanú byť trendami).

    OdpovědětVymazat
  8. milujem milujem jeseň!!! a hlavne kvôli tomu, že sa mi zdá, že jesenná móda/trendy sú úplne najkrajšie a najlepšie z celého roku! :)) oversized všetko ej totálne geniálne a najväčšiu radosť mi robí keď nájdem super vec v sekáči :D
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  9. Presne vďaka týmto veciam sa teším na jeseň! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  10. jednoduchostí se nikdy nic ještě nezkazilo a čím jsem starší tím k tomu dospívám více :) letošní podzim se mi bude asi nejvíce zamlouvat světle růžová a army styl :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nie ja jesen este nechcemmm....ale inspiracia je super :)

    OdpovědětVymazat
  12. Vybrala si krásne outfity, ja mám jeseň veľmi rada práve kvôli outfitom, pretože sa dajú skvelo kombinovať aj vrstviť, ale zas leto má tiež svoje čaro!:)

    OdpovědětVymazat