13. 10. 2016

Coffee Week Report (kind of)

Každý na podzim milujeme něco jiného. Někdo upřednostňuje hrnek horké kávy. A jiní zase testy, zkoušení a známkování. Ano, mluvím o našich skvělých "profesorech" (protože upřímně, ten titul stejně nemají...). Z mně neznámého důvodu si vybrali to nejlepší období pro to, získat všechny známky. My jsme se jim ale alespoň na chvíli vzepřeli a odskočili si na kafe. Nebo lépe řečeno na brněnský Coffee Week.

http://head-up-baby.blogspot.cz/2015/10/do-what-you-love-love-what-you-do.html#more
I když ne tak docela. Bohužel, tento rok nás CW docela zklamal, protože akce pořádně nestály za to. Pro ty, kdo neví, o co jde - Coffee Week je akce, kdy se vybrané kavárny dají dohromady a na jeden týden si pro nás nachystají různé speciální akce nebo programy. Např. kávové dortíky, workshopy, promítání...


Stihly jsme ale jen dvě kavárny. A to jedna z toho ani nebyla na programu CW. Ten týden jsme ale jednoduše vzali jako oslavu kávy, a tak nám je, myslím, odpuštěno. Jde o Café Atlas a všem brňákům tohle místo moc doporučujeme.



Daly jsme si horkou hrušku a taky grep. A stálo to za to.




I když cappuccino jsme si také neodpustily.


A teď aspoň něco málo k programu. Navštívily jsme Black Point Café, kde jsme si plánovaly pochutnat na choco café. My si k tomu ale mlsně daly ještě jeden mrkvový dortík.


A tady už je, bylo to výborné. Ještě teď mám na to chuť.


Taky jsme se zamilovaly do tohohle bronzového interiéru, poslední dobou se mi tenhle trend hrozně líbí.

Snad vás tenhle mišmaš aspoň trochu bavil. Věřte mi, že melu z posledního, po několika hodinách učení se fyziky a počítání příkladů. Bože, ať žije víkend a přijde co nejrychleji! Kde jste byli za poslední dobu vy? A co plánujete na víkend? 
K.

7 komentářů:

  1. Já si plánuji udělat hezké odpoledne v sobotu v centrum Brna, tak doufám že klapne počasí :). Café Atlas znám ale raději jsem měla možná Kafec, Skoq a v sobotu se chystám do Momenty :).
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ale ty dvě kavárny stály za to ne? :) Za mě obě vypadají úžasně! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Choco café vyzerá fakt chutne! Ale aj ten mrkvový dortík :D

    OdpovědětVymazat
  4. O Coffee Week slyším poprvé, ale určitě by to bylo něco pro mě :) Moc hezké fotky, mám chuť navštívit tu kavárnu Atlas, no, uvidíme - z Brna nejsem, možná se tam někdy zase ocitnu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ooo tak tam to vyzerá krásne! :)
    Nová giveaway na blogu :) : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne fotky :) Ja kávu milujem takže Coffee Week znie pre mňa veľmi zaujímavo. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Já úplně zbožňuju kavárny! kafe a dortíky! mňam! a taky jsem ráda, že je konečně víkend :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat