16. 12. 2016

Winter New In

Sice jsem si až doposud vždycky říkala, že nemá cenu se omlouvat za to, že je méně článků, protože to většinou všichni chápou a jenom to na ten fakt přitahuje pozornost. Když jsem se ale podívala, kolik článků jsme za prosinec vydaly, trošku mě to zamrzelo. Bohužel ale čas prostě není, a když je, tak se využije na něco jiného. Navíc střih a točení videí nám taky něco zaberou. Pak mě ale napadlo, že vám tím aspoň nebereme drahocenný vánoční čas. A tak, jakmile dočtete tenhle článek (nebo klidně i předtím), nechte ten počítač na chvíli být. Běžte si pustit vánoční film, přečtěte si knížku nebo si popovídejte s rodinou. Neberte to tak, že nechceme, abyste četli náš blog, spíš vám tím chceme něco říct. Tak utíkejte, udělejte nám radost.
Jsou přece Vánoce.

http://head-up-baby.blogspot.cz/2015/10/do-what-you-love-love-what-you-do.html#more

Tak a já vám mezitím ještě povím, čím mi už radost někdo udělal. Teď je to skoro týden, co jsem oslavila svoje osmnácté narozeniny! Pořád ještě mi to nedochází, tak to raději nebudeme rozebírat. No a od mamky jsem dostala tyhle nádherné hodinky!


Tuhle maličkost jsem si pro změnu sama vyrobila - možná si vzpomínáte na fotku pomerančů na topení v minulém článku. A strašně se mi to líbí! 


Další dáreček. Tentokrát od sestřičky. ona mě prostě zná! Kosmetiku od Zoelly jsem si přála už strašně dlouho. A rozhodně stojí za to!


A tuhle krásnou kresbu jsem dostala od své milované kamarádky. Schválně kdo uhádne, kdo je můj oblíbený herec? :)


Dobře, měla jsem tenhle článek nazvat spíš Winter Gifts. Knížku Seriously... I'm Kidding jsem dostala k svátku a věřte mi, brečela jsem radostí i smíchem, protože ta knížka je fakt slušně vtipná. A kamarádky se složily a koupily mi vysněné předplatné Elle (děkuji, děkuji, děkuji!).


Poslední dáreček se mi úplně nepodařil zaostřit, ale je to kulma s výměnnými nástavci. Je fakt hodně kvalitní a nemůžu si ji vynachválit, protože ty moje vlasy mě opravdu někdy dokážou naštvat.

Tak a teď už fakt utíkejte. Já udělám to samé. Jinak tento článek berte spíš jako odlehčení, než že bych se chtěla něčím chlubit. Stejně mám ale pocit, že už nás docela dobře znáte, tak by vás to snad ani nenapadlo. A za to vám můžeme jenom poděkovat. ♥
K.

9 komentářů:

  1. Kosmetika od Zoelly musí být skvělá, sama bych ráda nějaký produkt vyzkoušela. A knížka od Ellen je určitě taky super!

    OdpovědětVymazat
  2. Tu kulmu bych taky hrozně chtěla! mám takovou tu jak slupne vlasy a vyplivne vlnu :D a je super, ale s touhle se dají natočit i tlustší prameny. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Ty pomeranče máme taky doma usušený a poházený po stole. Na girlandě, která nám visí na baru máme zase pomerančovou kůru, která je uschlá do spirálek :-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné dárky... a s tím časem to mám tenhle měsíc stejně :)

    OdpovědětVymazat
  5. DIY girlanda je naozaj krásna, pekný nápad :) a Zoellinu kozmetiku by som tiež chcela vyskúšať :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Produkty od Zoelli vyzerajú super, tiež som nad nimi pokukovala. A tá kresba je krásna!! Len tak skúšam či to náhodou nie je Benedict Cumberbatch :3

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat