26. 2. 2017

Moodboard - spring

Jeden z nejlepších dní v roce je pro mě ten, kdy vyjdu ven a místo abych se okamžitě začala klepat zimou, ucítím na tváři sluneční paprsky, a když se nadechnu, vzduch voní jinak. Voní jako jaro, a ať už to zní jakkoli divně, tento pocit miluju. Všechno hned působí víc veseleji a inspirace jako by byla všude. A právě proto je jaro, hned po podzimu, mým nejoblíbenějším ročním obdobím.
http://head-up-baby.blogspot.cz/2015/10/do-what-you-love-love-what-you-do.html#more
 Jestli je podzim o dýních, krásné přírodě, dešti a pumpkin spice latte, zima o Vánocích, horké čokoládě, huňatých dekách a cukroví, pak je jaro o výletech do lesa, vůni země po dešti, nových začátcích, procházkách po městě a návštěvách kaváren. (A alergiích na vše živé, pokud jste já, ale na to raději nemysleme.)
 Navíc, i přestože miluji chlupaté svetry a vrstvení, se nemůžu dočkat, až se oteplí ještě trochu víc a já budu moct vytáhnout džínovku a pončo.
A jakožto správný závislák na filmech musím zmínit, že tohle jaro bude mít premiéru poměrně dost filmů, které bych ráda viděla (Kráska a zvíře, Volání netvora, Život, Strážci galaxie...).
Vzhledem k tomu, že v březnu mají narozeniny hned tři moje kamarádky, začíná mi Java a japonština a možná pojedu do Berlína, tak se rozhodně nudit nebudu. A protože jsem posledních pár měsíců zanedbávala svou lásku ke kavárnám, mám také spoustu míst, které musím navštívit a spoustu kafe, které musím ochutnat.

Doufám, že se tento typ článku líbil. Mě rozhodně bavilo hledat všechny obrázky a skládat je dohromady. Někdo má antistresové omalovánky, já pro změnu vyrábím koláže. :)

Taky máte tak rádi jaro? Co máte na nadcházející měsíce v plánu? 
T.

9 komentářů:

  1. Ty obrázky jsi poskládaly naprosto krásně! moc se mi to líbí. A sluneční paprsky mám taky moc ráda! vždycky se strašně těším na jaro a léto. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně napsáno a obrázky? Tleskám, moc pěkné ! .))

    OdpovědětVymazat
  3. Moodboards jsou dokonalé, úplně mě ma nové roční období naladily! :) Jinak, dneska ráno jsem přesně pociťovala to, cos popisovala, úplně jsem si říkala, že vzduch voní jak jaro. Nikdy jsem si neuvědomovala, jak moc jaro miluju, až teď. ❤

    OdpovědětVymazat
  4. Nejen obrázky, ale napsané to je vážně krásně :) Já jsem dneska už vytáhla koženou bundu a odpoledne jsem si šla zaběhat a bylo fakt příjemně, tak doufám, že to aspoň chvíli vydrží. Takové počasí je nejlepší.
    My cozy corner

    OdpovědětVymazat
  5. Vybrala si krásne obrázky!!
    Áno prekrásne si pomenoval jar. Je to tiež moje druhé najobľúbenejšie ročné obdobie. Už sa na ňu teším!! Ale mam pocit, že jeseň a jar vždy trvajú kratšie ako zima a leto. Toto sa mi vôbec nepáči 😂😿

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý článek. Teď se na to jaro těším ještě víc. :)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
  7. Také mám moc ráda jaro a s alergiemi musím jenom souhlasit! Je to fakt peklo! :D Také miluju skládání obrázků, mohla bych hodiny jenom projíždět Pinterest a Tumblr!♥ A na Krásku a zvíře se moc těším! Emma je kouzelná!♥♥♥
    Krásný článek! ♥:)

    Také píšu blog a moc by mě potěšilo, kdyby jste se podívaly! Budu vám nesmírně vděčná!!!
    Váš blog jsem objevila nedávno, ale hned jsem si ho zamilovala! Jste mi hrozně sympatické!!!♥♥♥
    Přeju vám mnoho lásky, štěstí a úspěchů!
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat