2. 5. 2017

Highlights

Nic není dokonalé, o tom se snad nemusíme dohadovat. I v ty nejlepší dny se může něco pokazit: špatně se vyspíte, nezdaří se vám písemka, na kterou jste se učili bůhvíjak dlouho, rozbije se vám mobil...Vždycky se něco najde. Na druhou stranu - i v ty nejhorší dny se může stát něco, co vám spraví náladu. I když je to úplná maličkost: Odpadne vám pár hodin ve škole, potkáte kamarádku, kterou jste už nějakou dobu neviděli... a když nic, tak káva pomůže kdykoli. Prostě je zde vždy alespoň pár dobrých věcí, nad kterými se můžeme zaradovat. Občas ale máme tendenci tyto drobnosti přehlížet.

http://head-up-baby.blogspot.cz/2016/12/me-at-age-18.html#more
Třeba mým největším zážitkem v posledních pár dnech, byla určitě návštěva Berlína. Výlet byl sice jen na dva dny, ale rozhodně to stálo za to a viděli jsme toho opravdu hodně. Berlín je neskutečně krásné město, takže se tam rozhodně plánuji někdy vrátit. (Kačka s sebou měla foťák, takže se máte na co těšit).



Jedna z věcí, které mě nikdy nevadí, ani v ten nejvíc nabitý týden, je kurz japonštiny. Pokaždé se tam těším a hrozně mě to baví. Sice pak místo úkolu do matiky dělám úkol do japonštiny, ale to už není podstatné.


Po skoro půl roce jsem se dopracovala k tomu, abych přečetla knihu Hodina děsu od Stephena Kinga. Jde o soubor povídek, který jsem dostala od kamarádek k narozeninám a navíc je z antikvariátu, takže to vypadá správně hororově. Plus jsem ještě konečně dočetla úžasnou sérii The Raven cycle. A začíst se do knížky, aspoň na deset minut, vždycky zlepší náladu.


 Obrovskou radost mi udělala i spousta nových písniček. Imagine Dragons vydali hned dvě nové písničky: Believer a Thunder. A já zbožňuji obě. Přidejte ještě Now or never od Halsey a další novinku od Oh wonder a už si nemám na co stěžovat.

Co v poslední době udělalo radost Vám? Co posloucháte za hudbu? Byli jste už někdy v Berlíně? 
T.

2 komentáře:

  1. Mne sa hrozne páči pesnička od Seleny Gomez Only you a tiež seriál 13 reasons why ♥ fakt odporúčam :) inak skvelý článok a áno, maličkosti tvoria všetko, či to chceme alebo nie:)

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  2. Mě udělala radost návštěva festivalu na Okoři :)

    OdpovědětVymazat