4. 6. 2017

Summer on my mind

I když se všemi těmi testy a zkoušením to tak ani nevypadá, je tady léto. A přestože jde o moje nejmíň oblíbené roční období (s čímž asi většina lidí nebude souhlasit, ale já jsem prostě podzimní člověk do morku kostí), je zde spousta věcí, na které se opravdu těším, tedy kromě prázdnin a konce školy. Především budu mít víc času, což znamená, že se budu moct víc věnovat věcem, které mě baví, číst a ano, sledovat seriály - nebudu vám lhát. Každopádně jsem se rozhodla vytvořit takový summer moodboard, abych se na léto nějak naladila. Takže snad se bude líbit.

http://head-up-baby.blogspot.cz/2016/12/me-at-age-18.html#more

Celkově mám hrozně ráda letní náladu. Nebo spíš takové drobnosti, které mám s létem spojené. Tak například:
  • Vstát a vědět, že mě nečeká sedm hodin ve škole.
  • Letní saláty a ovoce - když přijdu v zimě utahaná domů, tak si hold tu Nutellu dát musím, ale během léta je pro mě jednodušší jíst zdravěji.
  • Snídaně na balkóně
  • Ledová káva
  • Jednodenní výlety (třeba do Prahy nebo Bratislavy)
  • Letní tábor


Za dva týdny odjíždím se školou do Tater a už se tam hrozně těším. Jen si nejsem úplně jistá, jak to tam budu zvládat, vzhledem k tomu, že na žádné túry pravidelně nechodím. Ale určitě to nějak půjde. :) Další na řadě pak bude dvoudenní výlet na táboře, který patří každoročně k nejlepším zážitkům
 celého léta.


Miluju letní večery/noci. A to ať už jde o večerní procházky s rodinou, pozdní návštěvy kaváren nebo táboráky. Nemluvě o noční obloze. Na táboře jsme jednou spali pod širákem a vidět padat hvězdy je prostě úžasné.

Letní tábor jsem zmínila v tomto článku několikrát, a to z dobrého důvodu. Každý rok se tam hrozně těším a letos jedeme s Kačkou a Bety už podruhé jako vedoucí. Tábor má navíc každý rok nějaké téma a letos jde o Fantastická zvířata a kde je najít, což nás jako fanoušky Harryho Pottera samozřejmě nesmírně nadchlo. Prostě se už nemůžu dočkat.

 Co máte na létě nejraději vy? Co tento rok plánujete? Užíváte si víc horké letní dny nebo deštivý podzim? 
T.

10 komentářů:

  1. Ja leto milujem a už teraz sa neviem dočkať. Čím skôr nech prejdú skúšky a testy, lebo človek sa už ani nevládze učiť - nehovoriac o tom, že pri takom krásnom počasí sa učiť ani nechce. Tento rok plánujem brigádovať, no chcem tráviť veľa veľa času s priateľmi a na krátkych výletoch. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda teplé noci :) Tábor si užijte, já jsem ráda jezdívala pro ty starší, super vzpomínky. Budu mít brigádu, výletování a dovolená po Česku :) a třeba i nějakej festival :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja osobne som fanúšik jesene ale to leto ma predsa len cosi do seba. Napríklad dlhé večery s kamošmi pri fľaši vína na brehu jazera. To je dosť fajn. :))
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  4. Leto je proste leto, tiež mám rada, keď vychádza skoro slniečko aj neskoro zapadá :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to já jsem zase letní člověk! ♥ :D A miluji všechny ty věci, které jsi napsala (kromě tábora) a mnoho další.
    Každopádně takový tábor s Fantastickými zvířaty bych si taky nechala líbit :D
    Já na létě vidím plno výhod a jednu nevýhodu - hmyz, ať už to jsou pavouci, komáři, mušky a další podobné létající blbosti. Vlastně na léto ani nemám žádné plány, chtěla bych nějakou brigádu, ale neumím pořádně nic sehnat :(
    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    PS: Krásný moodboard!

    OdpovědětVymazat
  6. Fotky jsou naprosto úžasné! :) Taky se těším na léto a už si píšu takový "summer to-do list" - jako třeba: natrhat si třešně, jít na zmrzlinu, zaplavat si v rybníku a tak. Prostě nic náročného, chci si totiž hlavně odpočinout, teda psychicky, fyzicky se chci naopak co nejvíc zaměstnat, ale už jsme úplně hotová ze školy, tak potřebuji vypnout. Asi jako každý z nás. :)
    Užij si Tatry, já stanování úplně miluju, doufám, že pak bude nějaký článek. ♥
    Andrea Mokrejšová

    OdpovědětVymazat
  7. Ty vase mood boardy jsou proste nejlepsi! :)

    CITC

    OdpovědětVymazat
  8. Léto je pravděpodobně moje nejoblíbenější roční období. Miluju cestování, slunce, letní večerní a ranní vzduch,... Vybrala jsi nádherné fotky, které letní dobrodružství skvěle vystihují. Já už se nemůžu dočkat.

    AESTHETICxKAT

    OdpovědětVymazat
  9. Ja s tebou musím súhlasiť! Taktiež som M I L O V N Í K jesene a leto je asi pravdepodobne na poslednom mieste ale aj tak má aj svoje svetlé stránky. Myslím si, že väčšinu si spomenula. Hlavne raňajky na balkóne a ranná káva. Áno toto je leto!!! Ja by som tam ešte pridala letnej búrky!! ❤️ Ale krásny príspevok!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat