2. 12. 2017

Changes

Není to tak snadné, vybočit ze stereotypu, udělat krok někam jinam. Něco změnit. I tak se ale vše kolem nás neustále proměňuje, ať už si to přejeme nebo ne. Proto navrhuji - přestaňme se bránit. Co takhle pro jednou nejít proti proudu, ale zkusit s ním splynout? Nebylo by to snazší?

http://head-up-baby.blogspot.cz/2016/12/me-at-age-18.html#more
Ano, samozřejmě poukazuji i na náš blog. Už ho píšeme skoro pět let a za tu dobu jsme se jednoduše ocitly někde jinde. Starý název už se k nám nehodil, design to chtělo taky jiný. A tak jsme to vzaly se vším všudy a změnily celý název i adresu blogu. Doufáme, že jste v tom s námi a bude se vám nová podoba líbit. Trochu totiž ovlivní i články. Ale to se ještě uvidí...


Ale i tak nám to trvalo až příliš dlouho. I když přes nedostatek času jsme se k tomu nakonec dokopaly. Navrhuju udělat to samé ve všem, kde to jen jde. Tak například - mám zase krátké vlasy, přestala jsem se dívat na polovinu YouTube jako kdysi, začala jsem kromě rozhovorů psát zase i články. Neustále se dívám kolem sebe, učím se od ostatních, hledám nové příležitosti. Zkuste to taky. Nebuďme líní měnit věci, snažit se najít něco, co nás děsí, co "nejsme my", co k nám jednoduše nepatří.


Copak by to jinak byla zábava? Dělat pořád něco, co máme zažité, v čem jsme spokojení, tak nějak nevědomě uvěznění? Podle mě ne. Já radši budu zkoušet vše, čeho se bojím, co možná nedopadne dobře nebo si budu vyčítat. Ale vše lepší, než zůstat stát na místě. 

Co si o tomhle tématu myslíte vy? Snažíte se ve svém životě také dělat změny? Nebo už máte vše zažité a nic jiného nepotřebujete?
K.

9 komentářů:

  1. Úplně vás chápu holky, já se pro něco podobného rozhodla v říjnu, kdy jsem z With The Charm udělala The Luckiness, a také s novou adresou :) Takže za mě rozhodně palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký článek:) u mě to třeba není lenost, ale spíš strach ze změn obecně. sice si uvědomuju, že kdykoliv předtím jsem k nějaké velké změně došla nebo k ní byla donucena, tak to mělo pozitivní efekt. ale i tak si řikám, proč měnit něco, co není rozbité. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Úplne vás chápem baby! Tiež som typ človeka čo potrebuje každú chvíľku zmenu. :) Budem vám držať palce :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. presne toto som si asi pred mesiacom hovorila ja, že čo keby skúsim na všetko čo robím, odpovedať inak ako som to robila doteraz, ale musím povedať že to nie je jednoduché.

    OdpovědětVymazat
  5. Zmeny jednoducho so životom prichádzajú a úplne chápem, že ste potrebovali zmenu. Ja som ju potrebovala takisto, tak som sa ostrihala a pomenila som pár vecí vo svojom živote :) Jednoducho, niekedy je to potrebné :) A je krásne, že píšete blog už 5 rokov! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi dlho som sa bála zmien a vyhýbala som sa im; no potom som si uvedomila, že môj strach bol zbytočný. Nemám v pláne zrazu sa odsťahovať cez pol sveta, pretože to by bola teda poriadna zmena - zmena názvu blogu, nový účes alebo nová brigáda nič nezhorší, práve naopak. Zmeny sú práve to, čo v živote potrebujeme - inak každý deň vyzerá ako ten predošlý, všetko sa rýchlo stane stereotypom a život je zrazu jedna veľká nuda.
    Zmena názvu/adresy blogu sa mi veľmi páči - originálne a kreatívne! ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovědětVymazat
  7. Trochu som sa zľakla, keď som váš blog na starej adrese nenašla... a chvíľu mi trvalo, kým som objavila tento. Neviem, ako mi táto veľká zmena mohla uniknúť. :) Každopádne si myslím, že je to zmena k ešte lepšiemu.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný článek. Máte mou plnou podporu. Stále se zlepšujete a posouváte kupředu. Jen tak dál. Život je plný úžasných změn.

    OdpovědětVymazat