9. 2. 2016

Collecting

Sbíráte některé věci jako vzpomínky? Skladujete doma drobnosti, na kterých vám záleží, i když nevíte proč? Hromadíte si poněkud nepotřebné, ale pro vás důležité, věci? Moje odpověď na všechny tři otázky je ano. Občas ani nevím jestli je to vůbec normální  nebo jestli bych si spíš neměla sehnat profesionální pomoc. To asi nechám na posouzení vám. (Stejně si nejsem jistá jestli mi vůbec něco pomůže. Třeba už je moc pozdě...)

http://head-up-baby.blogspot.cz/2015/10/do-what-you-love-love-what-you-do.html#more
 Já vím, že kopa kamenů ve skleničce není nic převratného, ale já takhle v podstatě sbírám vzpomínky. Ne, že bych si úplně pamatovala, odkud který kámen je. Stejně s tím asi jen tak nepřestanu. (Navíc to vypadá dobře, netvrťte opak.)


Řekněme, že ty deníčky na fotce jsou asi tak čtvrtina toho, co doopravdy vlastním. (wow) S tímhle bych už něco opravdu měla udělat. Teda ne, že by mi to nějak moc vadilo.


 Na sbírku knížek jsem pro změnu děsně hrdá (a kdo by nebyl). Což mně jen připomíná, jak moc ráda bych si něco přečetla. (škola: haha ne)


Pokaždé, když se rozhodnu koupit si nové tričko, tak si vyberu to, na kterém je nápis. Já už to ani nedělám naschvál. Prostě si nemůžu pomoct a než se naděju tak 90% mého šatníku tvoří oblečení s nápisem.


Nechtějte ani vědět, kolik máme doma hrníčku. Jako vážně. Pamatuji si ty doby, kdy jsem pořád dokola střídala tři hrníčky. To už je hodně dávno. Nelituji ani jednoho z nich.

Jak jste na tom se sbíráním věcí vy? Čeho máte doma nadbytek?
T.

5 komentářů:

  1. Jakmile jsem si přečetla první tři věty, vzpomněla jsem si na všechny ty drobnosti, které si shromažďuju a kterých bych se nikdy nevzdala, miluju je! :) Tak doufám, že je to normální, protože jinak profesionální pomoc budu potřebovat taky ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Haha, ja som na tom podobne - mám asi 3 poháre preplnené mušlami, v izbe skladujem vyše 150 CDčiek (včera som to počítala) a čo sa týka zápisníkov a všeobecne týchto vecí z papiernictva... Keď tomu sa nikdy nedá odolať! :D A knižiek, tričiek s nápismi ani hrnčekov nie je nikdy dosť!

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež som tak trošku sentimentálna a zbieram si rôzne vecičky z ciest. A podľa mňa je to super! :) Môžem si tak hneď pripomenúť isté chvíle či už ten samotný trip. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Mám doma nadbytek papírenských potřeb a kosmetiky :D Také ráda sbírám vinylové desky :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Nápisy na tričkách byly jednu dobu taky mojí "úchylkou" nekupovala jsem nic jiného :D

    OdpovědětVymazat