2. 5. 2016

Can't live without

Květen. Neuvěřitelné. Ani nechápu, jak se to stalo, že je zase už skoro půl roku za námi. A to mě děsí. Přijde mi, že pořád na něco čekám. Na víkend, volno, soutěž, prázdniny... Vím, že bych takhle žít neměla, ale poslední dobou se tomu nemůžu vyhnout. Budu se muset víc snažit. I přes to všechno je několik věcí, které mi minulý měsíc zpříjemnily a já se o ně s vámi chci podělit. (Samozřejmě k tomuto seznamu přidejte i velké - opravdu velké - množství kávy, jak jinak...)

http://head-up-baby.blogspot.cz/2015/10/do-what-you-love-love-what-you-do.html#more
Ze všeho nejdřív se musím zmínit o těchle slunečních brýlích. Nikdy jsem si nemyslela, že by mi tento typ slušel, ale vypadám líp než jsem čekala a to je určitě plus. Navíc si sice ráda užiju jasný jarní den, ale ne, když kvůli slunci nic nevidím. Bohužel jsem si navykla nosit je, i když je zataženo, a musím vypadat divně, když pomalu prší a já jdu po ulici s kapucou a slunečními brýlemi, ale co.


Konečně jsem si pořídila černé džíny. Chtěla/potřebovala jsem je už snad věčnost. Najednou i ten nejobyčejnější outfit vypadá líp než normálně. Navíc jsou high-waisted, takže ano. Jsou dokonalé.


Další věc, která mi už dlouho chyběla, byl školní batoh. Chodila jsem všude možně po obchodech, hledala na internetu a pořád nic. Až jsem narazila na tenhle: velký, tak akorát, all black, dobrá cena -takže jasná volba. Zatím nelituju. I když má semišový spodek, což je trochu nepraktické, ale vypadá to dobře, takže to až tak nevadí.


Poslední dobou se mi konečně daří si číst. Jupí. Konečně. Minulý měsíc jsem přečetla Blue Lily, Lily Blue, což je třetí díl série Raven Boys (čtu v angličtině, protože v češtině vyšel pouze první díl) a jsem z knížky nadšená. Miluju autorčin styl vyprávění, děj je napínavý a postavy jsou neskutečně dobře vymyšlené. Knížku (čtečku) jsem prostě nemohla ani na chvilku odložit.


Tahle dobrůtka se mi sice dostala do ruky teprve včera (a už jsem ji skoro dojedla), ale naprosto mě uchvátila, takže se o ní musím zmínit. Pocky jsou tyčinky namočené v čokoládě (zní jednoduše, chutná skvěle) a jde o jednu z nejtypičtějších sladkostí v Japonsku. Už teď lituju, že jsem jich nekoupila víc.
T.

13 komentářů:

  1. Ten batoh sa mi páči - obyčajný, čierny - hodí sa ku všetkému. A tie okuliare sú krásne! :)
    Passion in Life

    OdpovědětVymazat
  2. Brýle jsou super. Zrovna nedávno jsem sháněla černý batoh a tenhle se mi líbí. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  3. Okuliare sú krásne. Ja po takých veľmi túžim ale niekto tam hore si povedal že mn esa žiadne okuliare hodiť nebudú. Nevadí aj tak ich nosím :D A aj batoh je super. Už vážne by som aj ja potrebovala nejaký nový lebo nosím všade váčok a nezmestí sa tam tak veľa vecí ale povedala som si že keď som vydržala d teraz tak tie dva mesiace ešte nejak zvládnem :)

    SASHA´S LIFE


    OdpovědětVymazat
  4. Udělala jsi si radost krásnými věcmi :) Černý batůžek je nádherný, také bych takový brala :)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, budu ráda, když se zúčastníš :)
    Giveaway

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Jej, tu sladkost bych chtěla vyzkoušet! :) Musí to být vynikající! :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Mňam, tie tyčinky v čokoláde by som chcela vyskúšať :) a inak, aj ja som na tom teraz tak, že stále iba čakám, kým príde piatok, víkend, prázdniny..:/ :)
    www.beautyporadca.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Tie okuliare sú úžasné. ♥ Škoda, že mne sa práve tento typ k mojej tvári nehodí. Ale možno si ich kúpim aj tak a budem ich nosiť aspoň na záhrade, kde ma nikto nevidí. Nech mám radosť. :D
    A tie čokoládové tyčinky, no mňamka. :)) Plus sto bodov za to, že sú čokoládové. Ja jednoducho milujem všetko spojené s čokoládou. ♥
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
  8. Mám podobný batoh (taky all black :D) a tahám ho snad všude, protože nejsem moc kabelkový typ (jakože vůbec). Z různých typů brýlí mám nejraději pilotky, protože mi asi jako jediný docela sednou, ty tvoje jsou moc pěkný :).

    PS: na mém blogu právě probíhá giveaway, takže budu moc ráda, když se s holkama zapojíte :)
    CATAMOUNT Giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. Upřímně by mě zajímalo, jestli by mi ty brýle slušely, jelikož se mi váááážně moc líbí :) Já na čtení pořád čas nemám...povinná četba nadevše, fakt e to životní problém :D I když některé knihy jsou opravdu výborné! :)  Ty tyčky vypadají dobře, nám mamka z Číny radši nepřivezla nic, protože jí vše připadalo divné :D Ale z Finskýho letiště toho máme stále dost :DD
    -Eva
    http://rainbow-journeys.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Tie okuliare sú krásne a so všetkými vecami musím súhlasiť, ani ja by som bez čiernych jeanov alebo môjho čierneho batôžteka neprežila!♥

    OdpovědětVymazat
  11. Ty brýle jsou super, taky jsem si pořídila podobné :))
    EVA HEARTS LIFE

    OdpovědětVymazat