31. 10. 2017

My fall faves

Přijde mi, že naše podzimní oblíbenosti už jsou na tomhle blogu v podstatě takový náš kultovní článek. Milujeme tohle sychravé, kouzelné a barevné roční období. Stejně jako každodenní maličkosti, které nám dokáží zlepšit náladu, pokud se nám zrovna nedaří. Tak popadněte hrnek horké kávy a pojďte se podívat, co jsem nashromáždila tentokrát - třeba vám to také vykouzlí úsměv na tváři.

http://head-up-baby.blogspot.cz/2016/12/me-at-age-18.html#more
Mrkvové cupcaky vám Betty představila v jejím posledním článku, kde s vámi sdílela svůj recept. Já jsem ho hned taky musela zkusit, protože se mi opravdu zdál docela lehký. A byla jsem nadšená. Poslední dobou mě strašně baví péct něco rychlého a snadného, jen tak na chuť. Od té doby, co se snažím vyhýbat palmovému oleji se mi totiž výrazně zmenšila možnost dobrůtek, které si můžu dopřát. A co je lepšího, než si nějaké sama vyrobit? 



Tentokrát jsem se nerozhodla, doporučovat vám klasicky svou milovanou černou kávu, ale místo toho její variaci - cappuccino. Máme doma takové to malé míchátko z Ikea, a tak si vždy našlehám horké mléko a jenom doliji troškou kávy. A samozřejmě přidám tunu skořice!


Tenhle rok se mi nějak nedaří obklopit se tolika dýněmi jako minulý rok. Našla jsem si alespoň čas, sehnat si tuhle malou roztomilou dýňku a každý den, když se na ni alespoň na chvíli podívám, se okamžitě začnu usmívat. Jak málo stačí ke štěstí!


Tenhle trochu bizarní seriál jsem začala sledovat se ségrou (která ho ovšem viděla už 3x). Jde o animovaný příběh dvou bratrů, kteří zabloudí v začarovaném lese a za pomocí mluvícího ptáčka se snaží dostat ven. Všude na ně ale číhá nebezpečí... Pokud máte rádi zvláštní humor a Halloween, vřele doporučuji! Jeden díl má kolem deseti minut a seriál najdete pod názvem Over the garden wall.


Čaj zlepší náladu všem. To je jasně daný zákon. Pokud jde ale o ten z Marks and Spencer, tak ten dokáže úplné zázraky! Zvlášť s troškou mléka. Od té doby, co začali tuhle značku prodávat na rohlik.cz a já se tak nemusím plahočit hodinu do nákupního centra, abych si krabičku téhle dokonalosti sehnala, jsem na ní opravdu závislá.


A moje poslední posedlost je tahle čepička, kterou jsem si nedávno pořídila v HM. Přes dva roky jsem po ní pošilhávala na všech možných webech, fotkách nebo stránkách časopisů. A konečně si ji můžu s nadšením narazit na hlavu. I když vypadám jako Oliver Twist. 

Co v tohle roční období rozzáří oči vám? A užíváte si taky podzim jako my?
K.

8 komentářů:

  1. Krásný článek! Čepička je naprosto skvělá, moc ti sluší:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  2. pěkné fotky :) to capuccino a ty muffiny vypadají super! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, čapka je skvělá a k tobě mi moc sedí :) Já se začala usmívat hned, jak jsem uviděla dýňku na fotce, je kouzelná :) A děkuju za tip na seriál, zrovna hledám nějaký nový, který bych mohla sledovat :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Beautiful pics! Have a great day doll!

    New follower! Follow back? ;)
    MARY MARÍA STYLE

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherný článok! As always!! O “over the garden Wall” som toho počula veľa a samú chválu musím si to aj ja pozrieť.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý článek! Cappuccino mám taky moc ráda a čapka ti hrozně sluší :) Seriál neznám, ale podle tvého popisu by se mi mohl líbit :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Cupcaky vyzerajú chutne a lákavo :O A čapica je super ja tento trend zbožňujem už minulý rok som si ju kúpila a naozaj spraví outfit zaujímavým :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherný a výstižný článek i fotky! Opět zahřál u srdíčka. (jinak, z blogu Thousand Thoughts In One Mind jsem přešla na nový, byla bych moc potěšena vaší návštěvou). S láskou, Maja

    OdpovědětVymazat