26. 6. 2016

I'm work in progress

Přání, předsevzetí, plány... všichni je máme. Někteří se jimi zabývají na začátku roku, jiní průběžně. Já jsem spíš ten druhý typ člověka. Mám neustále seznam věcí, které chci udělat a čeho dosáhnout. Některé splním během jednoho dne, jíné zaberou měsíce a další nikdy ze seznamu neodškrtnu (přece jen jsem celkem líný člověk). Ale polovina roku 2016 je už za námi a navíc končí i školní rok, takže jsem se zamyslela nad tím, co všechno jsem zatím zvládla. Většina z těchto věcí je tak nějak permanentí bez jednoho hlavního cíle, takže s nimi ještě rozhodně  nekončím.

http://head-up-baby.blogspot.cz/2015/10/do-what-you-love-love-what-you-do.html#more
Asi hlavní pro mě bylo se něco naučit. A teď nemluvím o škole. Myslím tím naučit se, jak být doopravdy sama sebou, jak být kreativnější, prostě jak být lepší. Mám sice pořád co dělat, ale určitě jsem se posunula někam dál. Vnímám svět zase trochu jinak a sama se taky pomalu měním. Jen doufám, že k lepšímu.


Co se týče školy skoro nejvíc mi záleželo na závěrečné práci do výtvarky. Měli jsme tři měsíce na to, abychom na něčem pracovali. Já se rozhodla vytvořit filmové plakáty pomocí koláže.  Nakonec mám plakáty tři - Velký Gatsby, Anna Karenina a Bídníky, na které jsem nejvíc hrdá.


Toto pololetí jsem se začla konečně pořádně učit japonsky.  Hrozně mě to baví a jen doufám, že přes prázdniny všecho nezapomenu (jak se přes prázdniny zbavím lenosti a donutím se dělat něco jiného než koukat na seriály, to fakt nevím).


Tanec. Jedna z nejdůležitějších věcí tento rok. Street dance už sice dělám asi 7 let, ale letos jsem si začala pořádně uvědomovat, že tanec znamená víc než se jen pohybovat do hudby.


Když se podívám na uplynulý školní rok, myslím, že jsem si ho užila i přes všechno zkoušení a testy. Prodloužená a taneční, kamarádky, nedávná voda (pořád oplakávám brýle, které skončily na dně Sázavy), spousta kaváren... Ještě se donutit víc chodit ven a budu na sebe opravdu pyšná.

Na co vzpomínáte vy? Co plánujete na prázdniny? Taky je už u vás takové vedro? Kam se chcete o prázdninách podívat?
T.

5 komentářů:

  1. pekný článok ja prázdniny nejak neplánujem, nechávam čo príde :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  2. krásný článek :D plánuji si podobně spoustu věcí, takže bych se nad tímto článkem měla taky zamyslet :D

    OdpovědětVymazat
  3. Filmový plakát na Bídníky se ti moc povedl! Škoda, že jsi nám neukázala i zbylé dva :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Krásny článok :) Na pláne mám viacero výletov, dovoleniek a chvíľ s priateľmi, ale dúfam, že príde aj niečo spontánne :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat