16. 8. 2017

August moodboard

Půlka srpna je už za námi, ale pořád je zde ještě spousta času na výlety, táboráky a cestovaní. I když většina lidí má už teď za sebou spoustu zážitků. Navíc má každý s létem něco spojené: tábory, moře, letní kino, pikniky... To všechno doprovází pocit, který úplně volá léto. A i když nejsem zrovna fanoušek tohoto ročního období, přece jen i já mám některé věci, které na létě miluju. Proto jsem se rozhodla, že vytvořím srpnový moodboard a takový menší update. (Nebo něco na ten způsob. A ne, nepůjde o třicet obrázků ledového kafe. I když mě to stálo hodně sil.)

http://head-up-baby.blogspot.cz/2016/12/me-at-age-18.html#more


Ne vždy jde všechno tak, jak by mělo. Pak najdenou všechny vaše plány mizí v dáli. Takže dramatický začátek bychom měli a teď, co se děje:
  • Něco přes dva týdny teplot a bolavého krku, z toho jeden týden v nemocnici
  • Další dva týdny strávené doma (1/2 týdnů - splněno)
  • A klid do konce prázdnin aneb žádné výlety apod.
  • Protože to je očividně něco, co se stane, když máte mononukleózu a anémii zároveň
Teď si nechci nějak extra stěžovat. Nebo možná chci. Prostě jsem to někam napsat musela, a blog je přece jen místo, kde můžete s ostatními sdílet svůj život, ne?


Ale teď pozitivní přístup. (Další seznamy? Jo.) 

Co jsem stihla za prázdniny:
  • Výlet s kamarádkou na kolech do IKEA a kavárny
  • 2 filmové maratony 
  • Pár výletů po Brně
  • Příprava tábora, výroba diplomů a placek pro děti
  • Brigáda
  • Nákupy + kino (film Oklamaný, doporučuji)
Co můžu dělat doma: 
  • Číst 
  • Věnovat se blogu 
  • Naučit se vařit (už je taky na čase)
  • Koukat na Game of thrones 
  • Kreslit 
  • Učit se japonštinu
  • Nalakovat si nehty, jen tak pro radost
  • Věnovat se grafickému designu 
  • Koukat se na obrázky koček (Zkuste to, je to lepší než terapie. Co na tom, že ze mě jednou bude šílená dáma s kopou koček?)
  • Plánovat si, co budu dělat na podzim

Už se chystám na podzim. Vím, že je ještě léto, ale já jsem podzimní člověk do morku kostí, takže se není čemu divit. Dokonce máme doma už první dýni. (Prosím, že někdo chápete mé nadšení?) Jak já se těším na chladnější počasí, šály, barevné listí, dobré čaje a chlupaté svetry. Navíc je u nás v Brně na podzim Týden kávy. K tomu není co dodat.
P.S. Mohla bych na tom být hůř. Ségra už pomalu plánuje Vánoce. :)

Doufám, že se vám článek líbil, i když byl trochu jiný než ostatní. Máte taky tak rádi různé seznamy a plánování? Těšíte se na podzim? Co je zatím Váš nejlepší/nejhorší zážitek tohoto léta? Co ještě na prázdniny plánujete? Byli jste někde v zahraničí? 
Mějte se krásně!
T.

12 komentářů:

  1. Obrázky se mi moc líbí, přijdou mi uklidňující a melancholické - v tom nejlepším slova smyslu :)
    Je mi líto, že jsi nemocná, ale snad už je ti aspoň líp :) Já od pondělka ležím doma s antibiotikama a taky si úplně moc nevsázím na to, že bych do konce srpna ještě na nějakej výlet jet mohla, ale co se dá dělat, hlavně, ať jsme zdravé! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Fu dúfam že ti bude čo najskor lepšie! Mimochodom milujem tieto moodboardy! Fotky sú krásne. Úplne si ma už nasadila na jeseň! Už sa neveim dočkať prvého septembra keď vytiahnem svoju jesennú výzdobu (haha) Leto bolo u mna veľmi pekné festival, tanečný kemp nejaké prespávačky opekačky či stanovačky. Do konca augusta mám zatiaľ v pláne iba brigádu. Ale no uvidíme či príde niečo spontánne
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty obrázky jsou úžasné, moc se mi líbí. Jo a už se taky tak nějak těším na podzim, sice máme před sebou ještě dovolenou do Chorvatska, ale tady v Čechách, když už prší, tak mi to začíná připomínat podzim :)
    Poslední dobou mi přijde, že to všechno nějak letí, nedávno jsem se tak moc těšila na léto a teď už se nemůžu dočkat podzimu. Jinak hezký článek a přeju ti, aby jsi se brzy uzdravila. :)
    jdusizasvym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Vybrala jsi super obrázky :)
    Já miluji seznamy a plánování! Pořád si něco někam zapisuji, a nejlépe když je 1 seznam v 5 blocích/sešitcích :D
    Já jsem víc letní a zimní člověk, než podzimní/jarní. Podzim je pro mě trošku depresivnější období a to jen díky počasí :D Miluji když je takhle horko a svítí slunce.. teda pokud jsem doma a nejdu zrovna na brigádu, kde pracuji venku :D
    Přeji ti brzké uzdravení a ten článek je fakt krásný ♥
    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  5. V prvom rade verím, že je ti už lepšie ❤
    Moodboard je krásny - kiežby som mohla povedať, že som leto i ja strávila výletmi, no miesto toho som bola viac-menej len v práci :D Hoci leto a voľno mi plne vyhovuje, ani ja sa už neviem dočkať jesene ❤
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovědětVymazat
  6. Vybrala jsi krásné obrázky. :)
    Já léto miluju. Jen teda pořád čekám na to osudové léto, které si užiji naplno. Nebo to bylo letos? Prázdniny mám už od konce května, kdy jsem odjela na stáž do Florencie(to beru jako mou dovolenou), pak už nastala brigáda a jízdy, jízdy a zase jízdy. No a nějaké ty párty. A spousta sexu ve městě.♥ Však to všichni známe. Girls just wanna have fun!
    Rozhodně si nemůžu na letošní léto stěžovat, ale i tak. Chtěla bych něco víc. Třeba příští rok.:)
    To s tvým létem mě mrzí. S anémií jsem "bojovala", s mononukleózou naštěstí ne(musím zaklepat). Abych na tom zkusila najít něco "pozitivního". Můžeš být ráda (nebo alespoň já bych rozhodně byla), že jsi to neměla v průběhu roku. Zopakování ročníku za to (podle mě) nestojí. Raději to léto.
    Tak doufám, že už bude jen a jen líp. Hodně zdravíčka. :)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné obrázky, i přes nemoc jsi toho stihla dost 🙂 Pěkný článek
    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  8. Krásny článok! Pobavil ma a som rada že som sa dozvedela čo robia aj ostatný ľudia cez leto. Prajem ti nech si vždy,vždy,vždy zdravá! ;) :)

    www.annslifea.blogspot.sk <3

    OdpovědětVymazat
  9. Když máš depky, pusť si videa s kočkama. Je to nejlepší terapie. :D

    Jinak mi přijde hrozně cool, že se chceš učit japonsky. Chválím.


    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  10. Leto mám veľmi rada až do chvíle, kým neprídu neznesiteľné horúčavy, kedy nevládzem ani dýchať.:D Toto leto som toho stihla celkom dosť a tie zážitky a spomienky sú naozaj na nezaplatenie.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. jojo, taky koukám na kočičí obrázky nebo videa :D

    OdpovědětVymazat