26. 9. 2017

Monthly random

Každý dobrý žurnalista vám řekne, že titulek by neměl lhát. Přesněji řečeno, měl by vám to sdělit i jen alespoň trochu inteligentní člověk, jakékoli jiné profese. Píši to proto, že jsem daný výrok právě porušila. Na to, že chci být jednou úspěšná novinářka celkem sranda. Ale to nevadí, vy mi to odpustíte. A navíc - tohle je jenom náš blog.
Tady máme svoje pravidla.

http://head-up-baby.blogspot.cz/2016/12/me-at-age-18.html#more
Ta strašná lež spočívá v tom, že jsou fotky poskládané z posledního čtvrt roku, tím pádem to rozhodně není jenom "monthly". Například na téhle fotce je úvodní obrázek k německému filmu, na který jsem se začala dívat na počátku prázdnin s tím, že si tak vylepším své jazykové schopnosti.


O prázdninách jsem si udělala svůj oblíbený bunkr a strávila v něm jednu noc na tvrdé podlaze. Ale hlavně, že je to tak roztomilé...


Backstage.


Upozornění: Tohle jsem nepekla já.


Tahle láhev mě naprosto nadchla, do té doby, než jsem zjistila, že teče a musím ji pořád umývat. Takže klasika.


Dvě osudná slova. Maturitní četba.


Ale pozor! Tohle už je moje práce.


Vidíte? Tohle je ta chvíle, kdy skončily prázdniny a já zjistila, že pořád nemám dostatek fotek na tenhle random. 


Dýňová pomazánka je nejlepší vynález lidstva. Hned po kávě a kokosové zmrzlině. A skořici. A pizze. No prostě, je tam někde s tím vším ostatním, co tak miluji.


Mimo to, že jím (jak vám názorně ukázaly předchozí fotografie), tak se také často učím. Momentálně hlavně němčinu, protože za dva měsíce mě čeká diplomová zkouška. Tak mi držte palce alespoň na tu B2!


A hrnek horkého čaje v jednom sychravém víkendovém ránu, která nás poslední dobou tak ráda obklopují.

Jak se máte vy? Co děláte? Musíte se už hodně učit, nebo si raději užíváte podzim? 
K.

14 komentářů:

  1. Hele taky jsem teď dělala random poskládanej z fotek za posledního čtvrt roku.

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle random články plné fotek mě baví - kdybych měla víc osobní blog, tak bych tam zavedla podobné články možná časem. Jinak zrovna Kytice od Erbena patří mezi mé oblíbené, maturitní četba není až tak hrozná, jak se zdá - což mi připomíná, že je září a já na tohle téma, jako čerstvá maturantka, chtěla napsat článek..

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno to jídlo vypadá skvěle. A ano, i já měla Erbena v povinné četbě :D
    Karo
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat
  4. V prvom rade - krásny článok ❤
    Tekvicovú pomazánku budem musieť vyskúšať - nielenže som ju nikdy nejedla, no dokonca o nej ani nepočula :D A problémy s fľašami, ktorú tečú, dobre poznám - no odkedy som si kúpila najjednoduchšiu fľašu z Ikey, tak tento problém nemám (čo by mi vôbec nenapadlo, že práve taká lacná a obyčajná fľaša bude taká dobrá :D)!
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovědětVymazat
  5. skvelé fotky, ako vždy ;) ja som skoro zvýskla, keď som videla, že si si postavila bunker! to je najväčšia láska na svete! :D :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. To vůbec nevadí, že fotky nejsou jen z posledního měsíce, jsou všechny krásné a zaslouží si, aby byly na blogu :) Láhev z Elle se mi taky moc líbila, ale bála jsem se, že by tekla, proto jsem si ji nekoupila a teď jsem za to jedině ráda :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasný článek, ne vůbec jsem nezačala mít hlad. Moc ti děkuji.
    Ale ne, je to nádherný článek, já miluji takové typy fotek, jsou pro mě více inspirující.

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  8. Tolik fotek s jídlem, ty jo, začala jsem z toho mít hlad 😅
    Jo a ten bunkr, úplně jsem si vzpomněla na to, jak jsem byla malá a bunkry jsem naprosto zbožňovala, myslím, že kdybych to stavění bunkrů nezahodila tak brzy a pokračovala s tím doteď, tak jsem už teď mohla rozjet velký business. Pojmenovala bych to Bunkry s.r.o. a tím pádem bych si mohla užívat podzimu a nemusela bych se učit, protože zajištěná bych už přeci byla. 😅 Ne, jen si dělám srandu, občas není na škodu si v hlavě představovat něco neobvyklého a úplně zapomenout na realitu.
    Každopádně držím pěsti u zkoušky z němčiny! :)
    jdusizasym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Krásny príspevok a fotky ako vždy. September prešiel hrozne rýchlo a už to aj učitelia začínajú zisťovať a preto jedne za druhým vymýšľajú písomky. Našťastie naša škola oslavuje 150 výročie a ako účinkujúci viac nacvičujem ako sa učím. Teraz som šťastná ale po akadémií to bude smrť! A v sobotu idem do novej brigády a celkom dosť sa teším lebo to bude niečo zaujímavé a práca s ľudmi nie len státie pri stroji ako robot.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  10. Super random fotky! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherné fotky! Presne takéto články milujem :))
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  12. Ta dýňová pomazánka by mě lákala.:)
    No učit ani ne, spíš se zabývat už bakalářkou. Jsem ve škole týden a všichni už strašně spěchají a hlavně nás tím děsí a já se nemůžu stále k ničemu dokopat :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  13. Taky si říkám, že poskládám článek z fotek a vyjde mi to tak hezky na měsíc a prdlajz :D! Buď jich mám málo anebo naopak přehršel. Ale hezky se na ně kouká, to jo.

    OdpovědětVymazat